dōTERRA MOTIVATE™ – Bátorító Keverék

dōTERRA MOTIVATE™ BÁTORÍTÓ KEVERÉK

Csalódott, zavarja néhány dolog a munkahelyén? Kudarcot érez a legjobb erőfeszítések ellenére is és megrendült a bizalma? Vagy a rossz helyre alapozott bizalom gyakran cinikussá tette, ahelyett hogy igazából önmaga legyen? Akkor álljon meg egy percre, és kezdje újra a dōTERRA Motivate Encouraging Blend (bátorító keverékkel) a menta és citrus illóolajokkal. A dōTERRA Motivate segítséget nyújt a kreatív energiák szabadon engedésére és újra bátorságot ad a belülről fakadó önbizlomra. Legyen bátor és emelje a mércét — megvalósíthatja álmát!

A borsmenta, mandarin (Clementine), koriander, bazsalikom, Yuzu, orvosi citromfű, rozmaring, vanília
• Elősegíti a bizalom, a bátorság, és a hit érzéseit
• Ellensúlyozza a negatív érzelmeket, a kétséget, a pesszimizmust, és a cinizmust

31740001 5 ml-es üveg

Kategória:

Leírás

Eredeti név: Motivate® Encouraging Blend

Frusztrált a munkahelyén? A legnagyobb erőfeszítései ellenére kudarcai vannak, amik miatt megrendült a bizalom? Vagy a rossz emberbe vetett bizalma miatt gyakrabban cinikus, mint kellene? Akkor álljon le, és induljon újra a doTERRA Motivate citrus és menta esszenciális olajok bátorító keverékével. A doTERRA Motivate segít felszabadítani a kreatív erőit, és kiváltja a bátorságot, amely a saját magába vetett hitben gyökerezik. Menjen előre, és emelje a lécet – meg tudja csinálni! Tartalma borsmenta növény, Clementine héj, koriander mag, bazsalikom, Yuzu héj, Melissa levél, Rozmaring levél, Vanília bab.

Elsődleges előnyök

  • A bizalom, bátorság és hit érzését hozza el.
  • Ellensúlyozza a negatív érzelmeket, a kétséget, a pesszimizmust és a cinizmust.

Aroma: Friss, tiszta, mentás

Összetevők: borsmenta növény, Clementine héj, koriander mag, bazsalikom, Yuzu héj, Melissa levél, Rozmaring levél, Vanília bab.

Alkotó, külön is megvásárolható, termékek

Párologtatás: Használjon három vagy négy cseppet a kívánt diffúzorban.
Helyi használat: Tegyen egy vagy két cseppet a kívánt területre. Hígítsa a doTERRA frakcionált kókuszolajjal, hogy minimalizálja a bőr érzékenységének esélyét.

Felhasználás
  • Tegye ing gallérra, mielőtt beszédet tart, hogy önbe csepegtesse a magabiztosság érzését.
  • Porlassza, amikor egy projekten dolgozik a munkahelyén vagy az iskolában, hogy motivált maradjon.
  • Tegye pulzuspontokra, mielőtt részt vesz egy sporteseményen, vagy más megmérettetésen.
Figyelmeztetés!

Lehetséges bőrérzékenység. Tartsa távol a gyermekektől!
Ha Ön terhes, ápolás vagy orvosi ellátás alatt áll, forduljon orvosához! Kerülje a szemmel, a belső fülekkel és az érzékeny területekkel való érintkezést! Kerülje a napfényt és az UV fényt az alkalmazást követő 12 órában.

Az itt megfogalmazott állításokat nem ellenőrizte semmilyen hivatalos szerv, azok a sok, esetenként több ezer, éves tapasztalatokon alapulnak.
A doTERRA termékei nem tekinthetők hivatalosan diagnosztikai, élvezeti, gyógyító, vagy betegség megelőző készítményeknek.