NŐKÉNT AZ ÁLOMÉLET SZÍNPADÁN
2023. március 21. – április 11.

Női létünk nagyon színes és sokféle. Megannyi tippel, tudatos tanáccsal, támogató nézőponttal, spirituális módszerrel találkoztunk már, amelyek mind abban támogattak minket, hogy nőként kiteljesedett életet teremtsünk önmagunk számára. Ha ezt a bejegyzést olvasod, akkor tudom, hogy már Te is nagyon sok pozitív változást hoztál létre az életedben!

Mégis arra inspirállak Téged, hogy tarts velem-velünk ezen a 21 napos utazáson, és merülj el még jobban az Istennővel/Istennel, angyalokkal való önmunka szépséges áldásaiban. Hiszen ahhoz, hogy igazán harmóniába kerülj női léted egyedi útjával, fontos, hogy Istennel/Istennővel a kapcsolatod egyre „tisztább” legyen, és ne csak a meditáció vagy ima közben érezd az Ő arany áldásait, hanem a hétköznapi életed minden pillanatában.


Milyen témakörökkel fogunk foglalkozni a 21 nap során?

  • egy modern spirituális nő mindennapi kapcsolata Istennel/Istennővel
  • hogyan kérjek tanácsot az angyaloktól bevásárláskor, fodrász választásnál, az élet hétköznapi tevékenységei közben
  • hogyan hívjam meg a hivatásomba Istent/Istennőt és az angyalokat
  • Istenbe/Istennőbe, az életcélomba és a nőiségembe vetett hit megerősítése
  • a női önbizalom és önszeretet Isten/Istennő szemszögéből
  • a bennünk élő Istennők milyen hatással vannak az életünkre, különböző élethelyzetekben melyikkel érdemes kapcsolódni

Ez a 21 napos program abból a tiszta lélekszándékból született meg, hogy minden nőt emlékeztessen arra, hogy nőisége egy kiapadhatatlan forrás, amelyben ezernyi ajándék vár arra, hogy kibontsák.

Szeretném, ha velem tartanál ezen a csodálatos utazáson, és együtt emlékeznénk arra az igazságra, hogy az önszeretet, viszonzott szerelem, siker, anyagi bőség, boldogság és öröm az Istennel/Istennővel való egységben talál ránk igazán! Az önismeret útján is hatalmas változásokat érhetünk el, de igazán csak akkor teljesedhetünk ki nőként az élet nagy színpadán, ha az Istentől való eltávolodás, a bűnös nő, az értéktelen nő illúzióját teljesen elengedjük, és a Teremtő szívébe hazatérünk. Itt már kétségünk se lesz afelől, hogy nőként olyan életet teremtünk magunknak, amilyet csak szeretnénk.