A Spirituális Díva Közösség egy olyan online programsorozat nők számára, ahol együtt fedezhetjük fel nőiségünk végtelen belső és külső szépségének egyediségét. A közösség tagjaival minden hónapban egy nőiséget támogató minőséget, energiát, női archetípust veszünk górcső alá, amely által egyedi női esszenciáink aktiválódhatnak. Meditációk, spirituális gyakorlatok, angyali üzenetek, előadások és tudatalatti programozások teszik színessé ezt az istennői energiákban gazdag programot.

Ebben a rövid videóban arról mesélek Neked, hogyan született meg bennem ez a csodálatos program, és ki vagy mi inspirálta ezt a nem hétköznapi nevet:

Mindegyik havi program egy-egy huszonegy napos ciklusra épül fel. Mindig újholdkor indul útjára, érinti a telihold napját és a huszonegyedik nap végén egy gyönyörű online szertartással, ünneppel zárul.

A huszonegy napos program-ciklust egy zárt Facebook csoportban, egy három órás élő bejelentkezéssel indítom útjára. Az élő bejelentkezésben az adott témához kapcsolódó, egy-egy órás előadás, tudatalatti tisztítás és programozás, és pozitív női energiák aktiválása vár majd rád.

Teliholdkor egy két órás meditációs program keretén belül kapcsolódunk össze nőiségünk gyönyörű áldásaival, és válaszolok a hónap témájával kapcsolatban felmerülő kérdéseitekre.

A program utolsó napját egy közös – nőiségünket támogató – meditációval zárjuk, és megünnepeljük azt a csodát, amit a huszonegy nap során értünk el. A havi program mind a 21 napján kapsz tőlem egy – az adott témához kapcsolódó – 10-15 perces hanganyagot, ami a nőiséged megélésében támogat Téged.

Isten/Istennő és a világ imádja az önazonos, boldog nőket!

Spirituális Díva

Válaszd a Spirituális Díva Közösség végtelen lehetőségeit,
és teljesedj ki Te is nőiséged esszenciáiban!

Siprituális Dívák

Válj azzá a nővé, aki mindig is lenni szerettél volna,
akinek az egész lénye egy tündöklő egyedi varázslat,
áldást hozva ezzel az egész világra!


A következő program témája:
A NŐIES TEREMTŐ ERŐ
2023. január 21. – február 10.

 • Szeretnél egy csodálatosan varázslatos életet teremteni, és közben önmagad egyedi női esszenciájával összehangolódni?
 • Szeretnéd energetikailag jobban megismerni önmagad, miközben méhed szakrális teremtő erejével összekapcsolódsz?
 • Szeretnéd megmutatni önmagad bátran a világnak, miközben a szívedben élő vágyaidat éled?
 • Szeretnél női sorsod szent ösvényére lépni, miközben Spirituális Dívaként vonulsz végig az életeden?
 • Szeretnél a viszonzott szerelemben és az intimitásban kiteljesedni?
 • Szeretnél a hivatásodban önfeledten tündökölni?

Ha bármelyik fenti kérdésre igen a válaszod,
akkor ez a 21 napos program Neked szól!

Mit is jelent a nőies teremtő erő?

Minden nő méhének energetika terében (annak a hölgynek is, akinek már valamilyen okból kifolyólag eltávolítottak a méhét) létezik egy szakrális energiaközpont, amellyel ha tudatosan össze tud kapcsolódni, egy olyan női teremtő erőt aktivál magában, amely által akár az egész életét megváltoztathatja.

A nőies teremtő erő minden nőben jelen van, csak valakiben aktív és valakiben inaktív. Biztos vagyok benne, hogy Ti is találkoztatok már olyan hölggyel, aki ha belép egy helyiségbe, minden figyelem felé irányul. Ezeket a hölgyeket valami olyan gyönyörű energia lengi körbe, amely minden embert elvarázsol. Ez az a bizonyos nőies teremtő erő, esszencia, amely a méhünk központi terében ragyog, és alig várja, hogy összekapcsolódjunk vele.

Miért áldás számodra, ha a benned élő nőies teremtő erőddel/esszenciáddal összekapcsolódsz?

Sok mindent írhatnék ide, de leginkább azért, mert amikor egy nő összhangban él a saját női teremtő esszenciájával, a legcsodálatosabb misztériummá válhat az egész világ számára.


Az online bejelentkezések időpontjai:

 1. 2023.01.21. (szombat) 19:00 – 21:00 / Újhold – meditációs program és előadás
 2. 2023.02.05. (vasárnap) 20:00 – 22:00 /  Telihold – meditációs program és előadás
 3. 2023.02.10 (péntek) 20:00 – 22:00 / Záró meditáció, szertartás és előadás, női méh-erőnk ünneplése

A program 21 napja alatt minden reggel 6:00 és 8:00 óra között egy nőiséget támogató előadást, megerősítést, vagy meditációs hangfájlt küldök Neked, melyek időtartama 10-15 perc lesz. Ezeket az online anyagokat egy Dropbox felhőtárhelyre fogom feltölteni, így bárhol vagy, könnyen eléred.

Mi történik, ha valamelyik meditációs program időpontja nem megfelelő neked, vagy néhány napon nem tudod letölteni/meghallgatni a napi hanganyagot?

Az a csodálatos ebben az online programban, hogy minden meditáció és hangfájl korlátlan ideig fent marad a zárt Facebook csoportban, a Dropbox-ba feltöltött 21 napi hangfájl pedig egy évig lesz elérhető a számodra! Természetesen le is töltheted a számítógépedre vagy a telefonodra, így bármikor vissza tudod hallgatni őket. Mivel az online meditációkat és előadásokat egy zárt Facebook csoportban tartom, ezért rendelkezned kell Facebook profillal, hogy csatlakozni tudj a programhoz.

Mennyibe kerül a teljes program?

A 21 napos program ára 15.000 Ft, azaz napi 715 Ft 🙂

Mit kapsz ezért az összegért?

 • a havi témához kapcsolódó 3 meditációs programot
 • 2 előadást
 • 21 napon keresztül egy-egy 10-15 perces hanganyagot

Hogyan tudsz jelentkezni a programra?

A programra előzetesen leadott online regisztrációval, a teljes részvételi díj befizetése mellett lehet jelentkezni. A díjat a regisztrációs folyamat során, biztonságos online felületen, bankkártyával lehet kifizetni.

A díj befizetéséről a rendszer automatikusan számlát küld, ezért a regisztráció során kötelező számlázási nevet és címet is megadni. Tájékoztatlak, hogy 2022. szeptember 1-től KATA-s egyéni vállalkozóként kizárólag magánszemély részére tudok számlát kiállítani, ezért a számlaadatoknál a programon részt vevő magánszemély nevét és címét kérem feltüntetni!

A regisztrációd kizárólag abban az esetben érvényes és végleges, ha a részvételi díj befizetése megtörtént, és kaptál egy „Új időpont létrehozva” tárgyú visszaigazoló email-t tőlem.

FONTOS!!! A program meditációit egy zárt Facebook csoportban fogom megtartani. A regisztrációt követően a résztvevők kapni fognak tőlem egy részletes emailt a csoporthoz történő csatlakozás menetéről. Az ebben leírt lépések végrehajtása elengedhetetlen ahhoz, hogy a jelentkezőt fel tudjam venni a csoportba, és így részt tudjon venni a programon!

Online regisztráció indítása