NŐI ÁLDÁSOK – ÉLET A NEGATÍV NŐI HITRENDSZEREKEN TÚL

2023. május 19. – június 8.

A mostani 21 napos programon annyi energetikai tisztásban és tudatalatti program-átírásában lesz részed, amely által átírhatod az egész élettörténeted. Választhatsz/írhatsz magadnak egy olyan életet, amelyben igazán boldog és szabad lehetsz. Amelyben a viszonzott szerelem, a bőség, a siker, a könnyedség és az egészség áldásai várnak rád.

Terapeutaként az egyéni és csoportos női oldások során elég gyakran azt tapasztalom, hogy még nagyon sok energetika mintázat, tudatalatti hitrendszer gátolja a nőket abban, hogy igazán önmaguk legyenek, és a saját istennői forrásukból tündököljenek.

Ezért döntöttem úgy, hogy a május-júniusi Spirituális Díva program keretén belül olyan nagyobb kollektív női hitrendszereket és generációs női mintákat fogunk górcső alá venni, amelyeknek az átírása, átprogramozása egyedi női forrásod esszenciáit keltik majd életre. Ahhoz, hogy még jobban érezzük magunkat a mindennapi életünkben, néha igazán mély változásokra van szükségünk.

A teljesség igénye nélkül álljon itt egy pár – minket korlátozó – negatív női hitrendszer, amelyeket pozitív, minket támogató nézőpontokká fogunk alakítani:

  • a test bűnös, a nő eredendően bűnös;
  • a test és a szexualitás mocskos, stb.;
  • a menstruációs időszakban el kell rejtened magad és a holdritmusod változó gyönyörű szentségét;
  • a nő nem olyan értékes, mint a férfi/ Ez a nézőpont a “nem választanak minket” hitrendszert automatikusan generálja;
  • fiúnak vártak, ezért biztos vagyok benne, hogy nincs olyan ember, aki igazán, szívből engem szeretne;
  • a nőnek mindenhol, mindig, minden körülmények között meg kell felelni;
  • a nő munkája nem ér annyit, mint a férfi munkája.
  • egy nő vagy szép, vagy okos, a kettő együtt nem létezik.

Sorolhatnám még a végtelenségig, de inkább arra inspirállak, hogy tarts Te is velünk ezen az izgalmasnak ígérkező utazáson, és aktiváljuk az egyedi istennői fénykódjainkat, jobban mondva a Spirituális Díva fénykódjainkat. 🙂 Aktiváljunk olyan sok pozitív és tápláló női hitrendszert az életünkben, amennyire a 21 nap alatt csak képesek vagyunk!