AZ ÖNELFOGADÁS ÉS AZ ÖNSZERETET MEGÉLÉSE
A MINDENNAPOKBAN

2023. szeptember 15. – október 5.

Spirituális utam elején elég sűrűn jártam egyéni oldásokra. De bármilyen egyéni lélekhangolást is vettem igénybe a spirituális növekedésem érdekében, a legtöbb terapeuta kedvesen a szemembe nézve a következő szavakkal zárta a beszélgetésünket:

AZ ÖNELFOGADÁS ÉS AZ ÖNSZERETET A KULCS
MINDEN JELENLEGI PROBLÉMÁDRA

Megmondom őszintén, hogy akkoriban nagyon mély zavart keltett bennem a fenti instrukció, mivel azok a spirituális gyakorlatok, amelyeket házi feladatként az önszeretet fejlesztése érdekében kaptam, nem igazán töltöttek el pozitív érzésekkel. Sőt, nagyon sok fájdalmas emléket hoztak felszínre lelkem eltemetett bugyraiból, így nem is gondoltam arra, hogy valaha megtapasztalhatom az önszeretet megnyugtató és mindent átható spirituális élményét.

Hála a Létezésnek nem lett igazam! A kitartó önmunkának egyszer csak meglett az eredménye: szép lassan elkezdtem magam a Mindenség Teremtőjének szemén keresztül érzékelni, és többé már nem azonosítottam magam a múltam fájdalmas tapasztalataival. Elkezdtem megismerkedni végtelen lényem egyedi istennői lenyomataival, és ezáltal a csodák lépésről lépésre kezdtek kibontakozni  életem gyönyörű színpadán.

Amikor egy Istennő érintése által megérkezett hozzám a mostani Spirituális Díva Program témaköre, mély öröm és hála öntötte el egész lényem. Mivel a jelenlegi tudatossági szintemen azt érzem, hogy ez az a témakör, amely létünk minden életterületére hatással van.

Sajnos az elmúlt évezredekben egyénileg és a generációs mintáinkban, valamint a kollektív női hálóban is rengeteg olyan negatív energetikai mintázat volt/van jelen, amely a szeretetlenség és az  értéktelenség illúziójának fátlylaival borította be női lényünket.

Éppen ezért kedves Hölgyek, én nem gondolom, hogy létezik olyan női létét megtasztaló lélek, akinek valamilyen szinten ne hozna áldást vagy pozitív változást ez a 21 napos online program!