Integrált Energia Technika
(INTEGRATED ENERGY THERAPY – IET®)

Az Integrált Energia Technika – IET® egy olyan energiatechnika-rendszer, amely 9 sejtmemória területen sejtszintről szabadítja fel a negatív tapasztalatainkból származó lerakódásokat. Ez az újgenerációs kézrátételes energiatechnika már a Vízöntő energiájával dolgozik. Kitisztítja azokat az energiablokkokat, amelyek az egészségünk, életcélunk, jólétünk és kreativitásunk megélésének útjában állnak, majd a helyükre pozitív lenyomatokat rögzít, ezáltal kitárja előttünk azokat a fénykapukat, amelyeken áthaladva képessé válunk egy kiteljesedett, örömteli életet teremteni önmagunk számára.  A technika kifejlesztése a Létezés Központja Alapítvány (The Center of Being) keretein belül, Steven J. Thayer nevéhez fűződik.

Az IET® egy beavatás alapú energiatechnika-rendszer, Alap-, Közép-, Felsőfokú, és Mester-Oktatói szinten, 1-1 napos kurzusokon folyik a képzés. A tanítványok az elméleti és gyakorlati tudás mellett megfelelő szintű beavatást, valamint az amerikai “The Center of Being” által kiállított oklevelet kapnak, mellyel az IET® Energiarendezőként dolgozhatnak bárhol a világon a helyi törvényeket betartva.

FONTOS! Az IET® energiarendezés semmilyen orvosi-, pszichoterápiás kezelést NEM HELYETTESÍT! Az IET® Energiarendező nem orvos, nem pszichológus, nem pszichoterapeuta. Az IET® Energiarendező NEM diagnosztizál, nem kezel betegségeket, nem ír fel gyógyszereket. Az IET® Energiarendező a fizikai testet körülvevő emberi energiamezőt tisztítja és erősíti meg.

Az Integrált Energia Technika (Integrated Energy Therapy® / IET®) Magyarországon nem akkreditált képzés.

Integrated Energy Therapy - IET ®

Az IET® Háziállatoknak tanfolyamon való részvétel előfeltétele
az Alapfokú IET® kurzus elvégzése,

ahol az alapfokú IET® beavatás képessé teszi a tanítványt arra,
hogy az integrált energia csatornájaként dolgozzon.

Ugyanúgy mint az embereknél, az állatoknál is keletkezhetnek energiablokkok, melyek okai lehetnek a stressz, szorongás, félelem, betegség, kimerültség, vagy nem megfelelő fizikai-érzelmi körülmények. A sejtmemória egyensúlyának visszaállításával feloldjuk az energiablokkokat, elősegítve ezzel a szabad energiaáramlást.

Az IET® technikákat tudjuk alkalmazni állatokon is, ez a képzés a leggyakrabban velünk élő háziállatokra helyezi a hangsúlyt: a kutyákra, a macskákra és a lovakra, de ezek a technikák más állatokra is alkalmazhatók.

 

Milyen spirituális technikákat sajátíthatsz el a tanfolyamon?

  • Megtanulod, hogyan használd az Angyali Szívkapcsolat technikát, hogy segíthesd a kutyák, macskák, és lovak öngyógyító képességét;
  • Megtanulod ezeknek az állatoknak a 9 IET® sejtmemória területét és 9 IET® integrációs pontját, hogy megtisztíthasd és megerősíthesd azokat.

Időpont:
2024. április 13.
(szombat)
10:00 – 18:00

Részvételi díj:
40.000 Ft
amely tartalmazza:
– az amerikai The Center of Being által kiállított oklevelet
– az IET® Háziállatoknak tankönyvet magyar nyelven
– jegyzetfüzetet és tollat
– a helyszínen elfogyasztott vizet és teát

Helyszín:
Lélekterápiák Központ
1126 Budapest, Galántai utca 10.
16-os kapucsengő

* * *

Részvétel csak előzetes jelentkezéssel, mert a helyek száma korlátozott!
(maximális létszám 10 fő)

A jelentkezés feltételei:

Jelentkezni írásban, a lelekterapiak@gmail.com email címen lehet,
mellyel magadra nézve kötelező érvényűnek fogadod el
az alábbi – lemondással kapcsolatos – feltételeket.

A jelentkezést beérkezési sorrendben,
előleg befizetése mellett tudom elfogadni,
helyet sajnos senkinek nem tudok fenntartani.

Az előleg a részvételi díj 50%-a, melyet átutalással lehet teljesíteni.
A fennmaradó összeget a tanfolyam napján, a helyszínen lehet rendezni.
Lemondás esetén az előleget nem áll módomban visszatéríteni.

Izgatottan várom, hogy találkozzunk személyesen is a tanfolyamon, és együtt tapasztalhassuk meg az IET® végtelen gyógyító áldásait!

Major Erika
Integrated Energy Therapy – IET®
Mester-Oktató