Integrált Energia Technika
(INTEGRATED ENERGY THERAPY – IET®)

Az Integrált Energia Technika – IET® egy olyan energiatechnika-rendszer, amely 9 sejtmemória területen sejtszintről szabadítja fel a negatív tapasztalatainkból származó lerakódásokat. Ez az újgenerációs kézrátételes energiatechnika már a Vízöntő energiájával dolgozik. Kitisztítja azokat az energiablokkokat, amelyek az egészségünk, életcélunk, jólétünk és kreativitásunk megélésének útjában állnak, majd a helyükre pozitív lenyomatokat rögzít, ezáltal kitárja előttünk azokat a fénykapukat, amelyeken áthaladva képessé válunk egy kiteljesedett, örömteli életet teremteni önmagunk számára. A technika kifejlesztése a Létezés Központja Alapítvány (The Center of Being) keretein belül, Steven J. Thayer nevéhez fűződik.

Az IET® egy beavatás alapú energiatechnika-rendszer, Alap-, Közép-, Felsőfokú, és Mester-Oktatói szinten, 1-1 napos kurzusokon folyik a képzés. A tanítványok az elméleti és gyakorlati tudás mellett megfelelő szintű beavatást, valamint az amerikai “The Center of Being” által kiállított oklevelet kapnak, mellyel az IET® Energiarendezőként dolgozhatnak bárhol a világon a helyi törvényeket betartva.

FONTOS! Az IET® energiarendezés semmilyen orvosi-, pszichoterápiás kezelést NEM HELYETTESÍT! Az IET® Energiarendező nem orvos, nem pszichológus, nem pszichoterapeuta. Az IET® Energiarendező NEM diagnosztizál, nem kezel betegségeket, nem ír fel gyógyszereket. Az IET® Energiarendező a fizikai testet körülvevő emberi energiamezőt tisztítja és erősíti meg.

Az Integrált Energia Technika (Integrated Energy Therapy® / IET®) Magyarországon nem akkreditált képzés.

Integrated Energy Therapy - IET ®

A Felsőfokú IET® tanfolyamon való részvétel előfeltétele
az Alapfokú és Középfokú IET® kurzusok elvégzése!


Ez a tanfolyam az Alap- és Középfokú IET® tanfolyamokra épül, melyek célja az emberi sejtmemória terület megtisztításának és harmonizálásának elsajátítása. A Felsőfokú IET® tanfolyam spirituális gyakorlatai által képessé válsz a lélekutad fényterébe emelkedni, ahol a lélekküldetésed fénymagjai pillanatról pillanatra virágoznak ki az életed mindennapjaiban.

A tanfolyam keretein belül az alábbi spirituális technikákat tanulhatod meg, amelyek támogatnak téged a lélekküldetésed megélésében:

  • Felsőfokú Integrált Energia Technika energiarendezés
  • Lélekcsillag tisztítás (A nyolcas csakrával dolgozunk, amely a lélekküldetésünk minden energetikai mintáját tartalmazza)
  • Lélekküldetés aktiválás (A legmagasabb rendű sorsod megélését támogatja)
  • Szívháló technika (Teremtő technika)
  • Látványtábla technika (Teremtő technika)
  • Izomfeszítő és -lazító technikák (A kezeken és a lábakon alkalmazzuk ezt a technikát, mely által minden lélekküldetésedet blokkoló energia feloldódik)
  • Szívsugár technika (Földanya gyógyítását támogató spirituális technika)

A tanfolyamon megkapod a Felsőfokú Integrált Energia Technika beavatást, amely aktiválja 4. és 5. DNS párt is, ezáltal képessé válsz a legmagasabb rendű isteni / istennői sorsod megteremtésére. A DNS 12 spirituális szálai újrarendeződnek, lélekküldetésed aktiválódik, a lélekcsaládod tagjai pedig megjelenek az életed terében. Ők azok az emberek, akik támogatnak Téged abban, hogy lélekküldetésedet és álmaidat megvalósítsd a léted körforgásában.

Mit is jelent a lélekküldetés?

Minden egyes ember egy tökéletes tervrajzzal érkezik a Földre, mely tartalmazza a lélekküldetésének mind szent pillanatát. A lélekküldetésed megélése nem csak a Te számodra fontos, hanem a Nagy Isteni Terv szempontjából is.  Sokan kérdezik meg tőlem, hogy mi az Ő lélekküldetésük. A válaszom mindig ugyanaz: a lélekküldetésed pillanatról pillanatra bontakozik ki előtted, ha szíved hangjára figyelsz, és mered követni a lelked vágyait, tisztán tartod a sejtmemóriádat, és összekapcsolódsz a legmagasabb rendű sorsoddal. Ha így teszel, tudni fogod, hogy mi a Te lélekküldetésed része, és mi az, amit el kell engedned ahhoz, hogy a legmagasabb rendű sorsodat megélhesd.

A Felsőfokú IET® tanfolyam abban támogat Téged, hogy már ne legyen kérdés számodra, mi a Te lélekküldetésed, hanem társteremtőként képessé válj lélekküldetésed szent úját megélni!


Időpont:
2021. tavasz
(járványhelyzettől függően)
(szombat)
10:00 – 18:00

Részvételi díj:
50.000 Ft
amely tartalmazza:
– az amerikai The Center of Being által kiállított oklevelet
– felsőfokú IET® tankönyvet magyar nyelven
– jegyzetfüzetet és tollat
– a helyszínen elfogyasztott vizet és teát

Helyszín:
Lélekterápiák Központ
1126 Budapest, Márvány utca 44. 3. em. 7.
Kapucsengő: “ENERGIA”

* * *

Részvétel csak előzetes jelentkezéssel, mert a helyek száma korlátozott!
(maximális létszám 10 fő)

A jelentkezés feltételei:

Jelentkezni írásban, a lelekterapiak@gmail.com email címen lehet.

A jelentkezést beérkezési sorrendben,
előleg befizetése mellett tudom elfogadni,
helyet sajnos senkinek nem tudok fenntartani.

Az előleg a részvételi díj 50%-a, melyet átutalással lehet teljesíteni.
A fennmaradó összeget a tanfolyam napján, a helyszínen lehet rendezni.
Lemondás esetén az előleget nem áll módomban visszatéríteni.

Major Erika
Integrated Energy Therapy – IET®
Mester-Oktató