Régen voltak nők, akik az ősi hagyomány szerint szent olajokkal dolgoztak mások gyógyítása érdekében. Ezeket a nőket Myrrhophores-nek hívták, más néven Mirha-osztóknak vagy az Olajok Szeretőinek. Régi korok papnői voltak ők, akiknek tudása lelkünk szentélyében most újra visszatér. Egyre több nőben ébred fel az a vágy, hogy emlékezzen a benne élő papnőre, aki olajokkal, rituálékkal, imákkal és meditációval ébreszti fel saját lelkében a női minőségeket.

Ha szeretnél Te is az illóolajok és a rituálék modern papnői közé tartozni, akkor fogadd el a meghívásom egy misztikus belső utazásra. Ezen az utazáson az illóolaj esszenciák támogatása által együtt fedezzük majd fel és ismerjük meg női lelkünk papnői részét. Ha ezt a meghívást elfogadod, életed már soha többé nem marad a régi! Női létedben a legmagasabb rendű istennői energiák fognak életre kelni, és ezáltal szabadabban leszel képes megélni nőiséged sokszínűségét.

Ennek a workshopnak az a célja, hogy mélyebb kapcsolatot teremtsünk nőiségünk papnői fényeszenciájával, és női lelkünket a jelenleg elérhető legmagasabb rendű szent női térbe emeljük.

A két nap alatt Mária Magdaléna támogatásával összekapcsolódunk a bennünk élő papnői minőséggel, amely az ima, a meditáció és a szent rituálék támogatása által képessé tesz minket egy varázslatos életet megteremtésére.

Megtanuljuk a szentelt víz, szentelt olaj készítésének művészetét és az áldás misztériumának rituáléját. A workshop végén minden kedves résztvevő egy Mária Magdaléna energiájával megszentelt illóolajos szaglóüvegcsét kap ajándékba. A szentelt olaj által a rohanó mindennapok valóságában is könnyedebben tudja majd előhívni magából a benne élő papnői minőséget.

Programterv:

  • Beavatás – az I-es fokozatú beavatás kiszélesíti az energiameződet egy olyan szintre, ahol már könnyedén képes leszel a papnői út krisztusi fényhálóján keresztül a szentelés és az áldás energiájának a lecsatornázására;
  • Szakrális női kör energiaterének a lehorgonyzása, és annak spirituális tudománya;
  • Istennel/Istennővel való kapcsolatunk gyógyítása, hangolása;
  • Beavatás az áldás és a szentelés művészetébe;
  • Illóolaj esszenciák megszentelésének ősi rituáléja;
  • A mirha, tömjén, jázmin, rózsa és nárdus illóolajok lelkünkre gyakorolt hatásának áttekintése;
  • A bennünk élő papnői minőség aktiválása – rituálé

Időpont:
2023. március 4-5.
(szombat-vasárnap)
10:00 – 18:00


Részvételi díj:
70.000 Ft
amely tartalmaz:
– 21. századi papnők workshop munkafüzetet
– egy szentelt olajos üvegcsét és illóolajat
– egy szentelt vizes üveget
– a helyszínen elfogyasztott vizet és teát

Helyszín:
Lélekterápiák Központ
1126 Budapest, Galántai utca 10.
16-os kapucsengő

* * *

Részvétel csak előzetes jelentkezéssel, mert a helyek száma korlátozott!
(maximális létszám 14 fő)

A jelentkezést beérkezési sorrendben,
előleg befizetése mellett tudom elfogadni,
helyet sajnos senkinek nem tudok fenntartani.

* * *

Hogyan tudsz jelentkezni a programra?

A programra előzetesen leadott online regisztrációval, a részvételi díj 50%-ának befizetése mellett lehet jelentkezni. A díjelőleget a regisztrációs folyamat során, biztonságos online felületen, bankkártyával lehet kifizetni. A fennmaradó összeget a tanfolyam napján, a helyszínen lehet rendezni. Lemondás esetén az előleget nem áll módomban visszatéríteni.

A díjelőleg befizetéséről a rendszer automatikusan számlát küld, ezért a regisztráció során kötelező számlázási nevet és címet is megadni. Tájékoztatlak, hogy 2022. szeptember 1-től KATA-s egyéni vállalkozóként kizárólag magánszemély részére tudok számlát kiállítani, ezért a számlaadatoknál a programon részt vevő magánszemély nevét és címét kérem feltüntetni!

A regisztrációd kizárólag abban az esetben érvényes és végleges, ha a részvételi díj befizetése megtörtént, és kaptál egy „Új időpont létrehozva” tárgyú visszaigazoló email-t tőlem.

Online regisztráció indítása

Szeretettel várlak!

Major Erika
lélekhangoló