A 21. századi papnők II. fokozatán tovább utazunk női lelkünk felfedezésének varázslatos világában. Ezen a workshopon a hét főcsakránk energiaterén keresztül ismerkedünk meg az istennőkkel és a hozzájuk kapcsolódó illatos kenetekkel, angyali fénysugarakkal és kristályokkal. Nagy hangsúlyt fektetünk majd a bennünk élő istennők aktiválására, és a hét csakránkhoz kapcsolódó istennői lélekillatok megalkotására.

A workshop keretén belül megtanulod az istennők invokációjának spirituális gyakorlatát, amely által a benned élő női minőségek szépséges fénykódjai válhatnak élővé életed különböző területein. Ezáltal mélyen elkezdesz majd emlékezni arra az univerzális igazságra, hogy minden nő itt a Földön –  köztük Te is – tökéletes, egész és csodálatos már ebben a pillanatban is, és semmivel sem kell kiegészíteni magunkat ahhoz, hogy megtapasztaljuk a bennünk élő isteni nőt. Csupán pár negatív mintát, hiedelmet kell elengednünk és feloldanunk ahhoz, hogy még teljesebben élhessük meg a bennünk élő energiákat. Ezen a workshop-on ebben fognak támogatni Téged a szentelt illóolajok, az angyali fénysugarak, és az istennői fénykódok.

A workshop egyik legnagyobb ajándéka talán az lesz számodra, hogy egy gyönyörű – “Istennői fénykódok aktiválása” – illatrituálét sajátíthatsz el, amely által képessé válsz arra, hogy Te is aktiváld a nők lelkében élő csodálatos istennői minőségeket.

A 21. századi papnők workshop II. fokozatán való részvétel előfeltétele
a 21. századi papnők I. workshop elvégzése!

Programterv:

 • Beavatás – A II. fokozatú beavatás által képessé válsz arra, hogy az istennői fénykódokat aktiváld önmagadban és a hozzád forduló nők lelkének fényterében;
 • 21. századi papnői kristálytisztítás;
 • Az Istennő invokolása spirituális technikájának elsajátítása;
 • Hét női beavató rituálé – A csakrák, az angyalok, az illóolajok és az istennők fénykódjainak aktiválása;
 • Az istennők fénykódjainak aktiválása – az illatrituálé ismeretének elsajátítása;

Melyik az a kilenc istennő, akikkel mélyebben megismerkedhetsz a workshop keretén belül:

 • Artemisz istennő – A céltudatos női minőség istennője
 • Aphrodité istennő – A szépség és a szerelem istennője
 • Demeter istennő – A bőség és az anyaság istennője
 • Perszephoné istennő – A megújuló női minőség istennője
 • Héra istennő – A házaság, hűség és az elköteleződés istennője
 • Athéné istennő – A bölcsesség istennője
 • Hesztia istennő – A spirituális női minőség istennője
 • Szűz Mária – A legtisztább szeretet fénykódjainak őrzője
 • Mária Magdolna – A Krisztusi út női fénykódjainak őrzője

Időpont:
2024. február 3-4.
(szombat-vasárnap)
10:00 – 18:00

Részvételi díj:
80.000 Ft
(ismétlőknek 40.000 Ft)

Helyszín:
Lélekterápiák Központ
1126 Budapest, Galántai utca 10.
16-os kapucsengő

* * *

Részvétel csak előzetes jelentkezéssel, mert a helyek száma korlátozott!
(maximális létszám 10 fő)

A jelentkezést beérkezési sorrendben,
előleg befizetése mellett tudom elfogadni,
helyet sajnos senkinek nem tudok fenntartani.

* * *

Hogyan tudsz jelentkezni a programra?

A programra előzetesen leadott online regisztrációval, a részvételi díj 50%-ának befizetése mellett lehet jelentkezni. A díjelőleget a regisztrációs folyamat során, biztonságos online felületen, bankkártyával lehet kifizetni. A fennmaradó összeget a tanfolyam napján, a helyszínen lehet rendezni. Lemondás esetén az előleget nem áll módomban visszatéríteni.

A díjelőleg befizetéséről a rendszer automatikusan számlát küld, ezért a regisztráció során kötelező számlázási nevet és címet is megadni. Tájékoztatlak, hogy 2022. szeptember 1-től KATA-s egyéni vállalkozóként kizárólag magánszemély részére tudok számlát kiállítani, ezért a számlaadatoknál a programon részt vevő magánszemély nevét és címét kérem feltüntetni!

A regisztrációd kizárólag abban az esetben érvényes és végleges, ha a részvételi díj befizetése megtörtént, és kaptál egy „Új időpont létrehozva” tárgyú visszaigazoló email-t tőlem.

Online regisztráció indítása

 

Szeretettel várlak!

Major Erika
lélekhangoló