Sok szeretettel köszöntelek kedves érdeklődő!

Nagyon örülök annak, hogy az istennői – angyali vezettetés által rám találtál, és figyelmedbe ajánlhatom a szolgáltatásaimat! Izgatottan várom, hogy személyesen is megismerhesselek Téged, és együtt varázsolhassuk szebbé és boldogabbá az életedet.

Küldetésemnek érzem, hogy a hozzám forduló embereknek segítséget nyújtsak abban, hogy képessé váljanak egy egészséges, bőségtudatban, örömben, szeretetben és viszonzott szerelemben gazdag életet teremteni Önmaguk számára.

Én azt a hitet vallom, hogy lelki munka által mindannyian képesek vagyunk a boldog élet megteremtésére. Bármilyen traumában is volt részünk az életünk során, bármilyen nehézségeken mentünk is keresztül a múltban, és bármilyen nehézségeket élünk is meg a jelen pillanatokban, ezek ellenére a változásra való lehetőség mindannyiunk sorsában benne van. Azt, hogy mikor lépünk rá a változás ösvényére, vagy akár egész életünkben nem lépünk rá, ezt mi magunk dönthetjük el. A megbocsátás útján haladva, szíve és lelke fájdalmait feloldva mindenki képes kibontani és a földi lét valóságában megtapasztalni saját sorsának a legmagasabb rendű áldásait.

Ha úgy érzed, eljött az ideje annak, hogy a változás csodálatos ösvényére lépj, és azt gondolod, hogy támogatásra van szükséged a továbblépéshez, akkor sok szeretettel várlak egyéni és csoportos programjaimra egyaránt!

A “Kezelések” menüpont alatt találod azokat az alternatív technikákat, amelyeket a lelki oldások során alkalmazok. Ha nem sikerült egyedül döntened, hogy melyiket válaszd, kérlek hívj fel, és együtt eldöntjük, melyik kezelési mód lenne a legjobb választás a Te fejlesztendő területedre.

Az Integrált Energia Technika (Integrated Energy Therapy® – IET ®) Mester-Oktató beavatásomat és oklevelemet 2018. tavaszán kaptam meg Rózsás Andrea IET ® Mester-Oktató Trénertől.

Istennői és angyali szeretettel,
Major Erika