Integrált Energia Technika
(INTEGRATED ENERGY THERAPY – IET®)

Az Integrált Energia Technika – IET® egy olyan energiatechnika-rendszer, amely 9 sejtmemória területen sejtszintről szabadítja fel a negatív tapasztalatainkból származó lerakódásokat. Ez az újgenerációs kézrátételes energiatechnika már a Vízöntő energiájával dolgozik. Kitisztítja azokat az energiablokkokat, amelyek az egészségünk, életcélunk, jólétünk és kreativitásunk megélésének útjában állnak, majd a helyükre pozitív lenyomatokat rögzít, ezáltal kitárja előttünk azokat a fénykapukat, amelyeken áthaladva képessé válunk egy kiteljesedett, örömteli életet teremteni önmagunk számára.  A technika kifejlesztése a Létezés Központja Alapítvány (The Center of Being) keretein belül, Steven J. Thayer nevéhez fűződik.

Az IET® egy beavatás alapú energiatechnika-rendszer, Alap-, Közép-, Felsőfokú, és Mester-Oktatói szinten, 1-1 napos kurzusokon folyik a képzés. A tanítványok az elméleti és gyakorlati tudás mellett megfelelő szintű beavatást, valamint az amerikai “The Center of Being” által kiállított oklevelet kapnak, mellyel az IET® Energiarendezőként dolgozhatnak bárhol a világon a helyi törvényeket betartva.

FONTOS! Az IET® energiarendezés semmilyen orvosi-, pszichoterápiás kezelést NEM HELYETTESÍT! Az IET® Energiarendező nem orvos, nem pszichológus, nem pszichoterapeuta. Az IET® Energiarendező NEM diagnosztizál, nem kezel betegségeket, nem ír fel gyógyszereket. Az IET® Energiarendező a fizikai testet körülvevő emberi energiamezőt tisztítja és erősíti meg.

Az Integrált Energia Technika (Integrated Energy Therapy® / IET®) Magyarországon nem akkreditált képzés.

Integrated Energy Therapy - IET ®

A Középfokú IET® tanfolyamon való részvétel előfeltétele
az Alapfokú IET® kurzus elvégzése!

Az IET® középfokú tanfolyam keretein belül további technikákat tanulhatsz meg arról, hogyan tisztítsd ki az emberi energiamezőben megragadt negatív lenyomatokat és hitrendszereket. Ezen a tanfolyamon azt a tudást is elsajátítod, hogy az energiamunka által hogyan tisztítsd ki azokat a karmikus blokkokat, amelyek előző életekre vezethetőek vissza.

Az Integrált Energia Technika középfokú képzésének keretein belül az alábbiakat fogod elsajátítani:

  • Az IET ® kihúzó – elengedő technikáját;
  • Megtanulod beazonosítani, hogy a negatív energetikai lenyomatok milyen szinten találhatóak az emberi energia mezőben: fizikai, érzelmi, mentális vagy karmikus szinten, és megtanulod ezeknek a lenyomatoknak a tisztítását;
  • A karmikus blokkok tisztítását;
  • A “rózsaszín buborék” technikáját.

AZ ELMÉLETI TUDÁS MELLETT MINDEN RÉSZTVEVŐ MEGKAPJA
AZ INTEGRATED ENERGY THERAPY – IET® KÖZÉPFOKÚ BEAVATÁSÁT!

A középfokú beavatás által kiszélesedik, kibővül az emberi energiameződ, és ezáltal IET® magasabb frekvenciáit leszel képes közvetíteni a kezelések során. A beavatás újrarendezi 12 szálú DNS 3. (mentális) és 4. (karmikus) párját, ezáltal válsz képesé ez emberi energiamezőben megtalálható fizikai, érzelmi, mentális és karmikus szinten lévő blokkok oldására.


Időpont:
később
(szombat)
10:00 – 18:00

Részvételi díj:
60.000 Ft
amely tartalmazza:
– az amerikai The Center of Being által kiállított oklevelet
– középfokú IET® tankönyvet magyar nyelven
– jegyzetfüzetet és tollat
– a helyszínen elfogyasztott vizet és teát

Helyszín:
Lélekterápiák Központ
1126 Budapest, Galántai utca 10.
16-os kapucsengő

* * *

Részvétel csak előzetes jelentkezéssel, mert a helyek száma korlátozott!
(maximális létszám 10 fő)

A jelentkezés feltételei:

Jelentkezni írásban, a lelekterapiak@gmail.com email címen lehet.

A jelentkezést beérkezési sorrendben,
előleg befizetése mellett tudom elfogadni,
helyet sajnos senkinek nem tudok fenntartani.

Az előleg a részvételi díj 50%-a, melyet átutalással lehet teljesíteni.
A fennmaradó összeget a tanfolyam napján, a helyszínen lehet rendezni.
Lemondás esetén az előleget nem áll módomban visszatéríteni.

Izgatottan várom, hogy ismét találkozzunk személyesen is a tanfolyamon, és együtt tapasztalhassuk meg az IET® végtelen gyógyító áldásait a középfokú gyógyító technikák által!

Major Erika
Integrated Energy Therapy – IET®
Mester-Oktató