A PÁRKAPCSOLAT MISZTÉRIUMA
2023. február 20. – március 12.

  • Szeretnéd női szíved olyan mélyen kitárni a férfi előtt, hogy minden korlát és szorongás felolvadjon lelked templomában, amely elválaszt Téged az isteni szerelem megéléstől
  • Szeretnél az önszeretet varázslatos energiájában tündökölni?
  • Szeretnél egy olyan párkapcsolatban élni, ami minden lélekvágyadat felülmúlja?
  • Szeretnél Afrodité belső és külső szépségének fénykódjaiban tündökölni?
  • Szeretnél a krisztusi út szerelem-beavató mintázatával Mária Magdalána érintése által összhangolódni?

Ha bármelyik fenti kérdésre igen a válaszod,
akkor ez a 21 napos program Neked szól!

Az újkor hajnalán a szerelem is kezdi a magasabb spirituális oldalát megmutatni nekünk. Olyan szintű isten-istennői ajándék ez számunkra, amelyre már évezredek óta vártunk! Spirituális szempontból a szerelem egy szent lehetőség arra, hogy a lélek túllépjen lelke fájdalom-köreinek útvesztőjén, és felolvadjon szerelmének megtartó ölelésében, Isten szerelem oltárának fényterében.

Minden nő szeretne egy férfi szerelmének isteni forrásában lebegni, és minden férfi arra vágyik, hogy egy nő szent beavató esszenciái által újra megélhesse az isteni egységet a földön, amelyben egója felolvadhat.

Az isteni szerelem a bátor és a bölcs nők által születik meg a földi tér valóságában, hiszen minden spirituális nő a lelke legmélyén érzi, hogy a szerelem misztériumát a spirituális önfeladáson keresztül tapasztalhatja meg. Ezt pedig nem elég csak tudni, mert ha apánk nem volt velünk eleget, anyánk folyamatosan szorongott, és a szerelmi életünkben is fájdalmas tapasztalásokban volt részünk, akkor nagy érzelmi szintemelkedésre van szükségünk ahhoz, hogy újra megnyissuk szívünk szentélyének azokat a lelki szobáit is, melyeket az élet tapasztalásai miatt zártunk be.

Ezen a 21 napos online programon
a női kör megtartó fényterében képessé válsz
mélyen összehangolni lelked a szerelem rezgésével,
a benned élő Afrodité istennő szépségével,
amely által élővé válnak benned Mária Magdaléna
isteni szerelem és a szent nász energetikai mintázatai.

Ennek a programnak hatására olyan férfival leszel képes kapcsolódni, aki mellet igazi istennőnek érezheted magad, Ő pedig az isteni minőséget élheti meg melletted.

Mit gondolsz?

  • Létezik-e mennyeibb érzés annál, mint amikor egy nő és egy férfi lelke téren és időn át vonzani kezdi egymást?
  • Van-e szebb pillantás annál, mint amikor két lélek egymás szemébe nézve felfedezi a legmagasabb rendű istennői és isteni aspektusait?
  • Lehetséges-e megtapasztalni mélyebb és intenzívebb szeretetet annál, mint amikor egy nő és egy férfi szívtere lelkeik fényhídjain keresztül összeér, és egymásba olvadva megtapasztalják a szeretet mindent átható áldásait?
  • Tapasztalható-e a fizikai térben intimebb és gyönyörteljesebb érzés annál, mint amikor szerelmeddel eggyé válva, egy szerelmi egyesülésen keresztül megtapasztaljátok a kozmikus orgazmust?

Szerintem nem! 🙂