dōTERRA FORGIVE™ – Megújulás Keverék

dōTERRA FORGIVE™ MEGÚJULÁS KEVERÉK

Cipel olyan terhet, ami csak nő és idővel egyre nehezebb? Nem lenne jobb, ha elengedné, hogy a jövő elé haragtól mentesen és bűntudat nélkül nézzen? Ha készen áll az előrelépésre, a dōTERRA Forgive Renewing Blend (megbocsájtás-elengedés, megújulás keverék) fa és gyógynövény illóolaj segít felfedezni a megbocsátás, elengedés, és továbblépés felszabadító hatását. Kezdje a holnapot megkönnyebbülten és megelégedetten a Forgive Renewing keverékkel.

• Tartalmaz luc, bergamott, borókabogyó, mirha, Arborvitae, Nootka fa, kakukkfű és citronella olajakat
• Elősegíti a nyugalom, a megkönnyebbülés és a türelem érzését
• Ellensúlyozza a harag és a bűntudat negatív érzelmeit

31750001 5 ml-es üveg

Kategória:

Leírás

Eredeti név: Forgive® Renewing Blend

Egy terhet hord a vállán, ami egyre nehezebb lesz idővel? Jobb lenne, ha hagyná elmenni, és a jövőbe tekintene düh és bűntudat mentesen. Ha kész továbblépni, a doTERRA Forgive megújulás fa és gyógynövény esszenciális olajkeverék segíteni fog megtalálni, hogy mit kell tennie a megbocsátáshoz, felejtéshez és a továbblépéshez. Kezdje mindegyik holnapját megkönnyebbülten és elégedetten a Forgive Renewing Blenddel. Lusfenyő levél, bergamot héj, borókabogyó, mirha gyanta, tuja (életfa), nootka fa fája, kakukkfű levél, citronella növény esszenciális olajok keveréke.

Elsődleges előnyök

  • Elégedettség, megkönnyebbülés és türelem érzését hozza el.
  • Ellensúlyozza a negatív érzelmeket, a dühöt és a bűntudatot.

Aroma: Növényi, friss, fás

Összetevők: Lusfenyő levél, bergamot héj, borókabogyó, mirha gyanta, életfa fa, nootka fa fája, kakukkfű levél, citronella növény.

Alkotó, külön is megvásárolható, termékek

Használati útmutató

Párologtatás: Használjon három vagy négy cseppet a kívánt diffúzorban.
Helyi használat: Tegyen egy vagy két cseppet a kívánt területre. Higítsa a doTERRA frakcionált kókuszolajjal, hogy minimalizálja a bőr érzékenységének esélyét.

Felhasználás
  • Porlassza, amikor meditál, hogy segítsen elengedni a düh és bűntudat megtelepedését.
  • Tegye pulzuspontokra és a szívre a nap során, hogy stabilitást és elégedettséget érezzen.
  • Tegye a kezére a nap során, hogy ellensúlyozza a negatív érzelmeket, és hogy felülemelkedjen a nemkívánatos szituációkon.
Figyelmeztetés!

Lehetséges bőrérzékenység. Tartsa távol a gyermekektől!
Ha Ön terhes, ápolás vagy orvosi ellátás alatt áll, forduljon orvosához! Kerülje a szemmel, a belső fülekkel és az érzékeny területekkel való érintkezést!

Az itt megfogalmazott állításokat nem ellenőrizte semmilyen hivatalos szerv, azok a sok, esetenként több ezer, éves tapasztalatokon alapulnak.
A doTERRA termékei nem tekinthetők hivatalosan diagnosztikai, élvezeti, gyógyító, vagy betegség megelőző készítményeknek.