dōTERRA CHEER™ – Hangulatemelő Keverék

dōTERRA CHEER™ HANGULATEMELŐ KEVERÉK

Mindenki tudja, hogy a vidám hozzáállás elsimíthatja az élet kihívásaival szemben érzett rossz hangulatot, ugye? Ettől függetlenül néha nincs az a pozitív hozzáállás, amely elég lenne ahhoz, hogy elkerüljük a rossz hangulatot. A dōTERRA Cheer Hangulatemelő Keverék a citrusfélék és a fűszernövények illóolajai, melyek lendületet adnak ahhoz, hogy vidámabbnak és pozitívabbnak érezzük magunkat, amikor rossz a hangulatunk. A kellemes friss illat optimizmussal töltheti el a nap bármely szakában.

• Vadnarancsot, szegfűszeget, csillagánizst, citrom myrtet, zdravetzt (bolgár muskátli), szerecsendiót, vaníliát, gyömbért és fahéjkérget tartalmaz
• Támogatja az optimista hangulatot és a jókedvet
• Ellensúlyozza a negatív érzelmeket és a rossz hangulatot

31720001 5 ml-es üveg

Kategória:

Leírás

Eredeti név: dōTERRA Cheer® Uplifting Blend

Mindenki tudja, hogy a vidám hozzáállás átsegíthet a kihívásokon, ugye? De néha bármennyi pozitív megerősítés sem elég az enerváltság elkerüléséhez! A doTERRA Cheer Hangulatemelő Keverék citrus és fűszerolajok kombinációja jókedv, boldogság és pozitivitás “lökést” ad, amikor a padlón vagy. Ez a napfényes, friss, optimista aroma bearanyozza a napod minden percét. Vadnarancs héj, szegfűszeg, csillag ánizs gyümölcs/mag, citrom illatú mirtusz levél, szerecsendió mag, vanília bab kivonat, gyömbér rizóma, fahéj kéreg, zdravetz alkotja.

Elsődleges előnyök

  • Az optimizmus, vidámság és boldogság érzését hozza el.
  • Ellensúlyozza a negatív érzelmeket, amikor padlóra kerültél vagy enervált vagy.

Aroma: Friss, fűszeres, meleg

Összetevők: Vadnarancs héj, szegfűszeg, csillag ánizs gyümölcs/mag, citrom illatú mirtusz levél, szerecsendió mag, vanília bab kivonat, gyömbér rizóma, fahéj kéreg, zdravetz

Alkotó, külön is megvásárolható, termékek

Használati útmutató 

Párologtatás: Használjon három vagy négy cseppet a kívánt diffúzorban.
Helyi használat: Tegyen egy vagy két cseppet a kívánt területre. Higítsa a doTERRA frakcionált kókuszolajjal, hogy minimalizálja a bőr érzékenységének esélyét.

Felhasználás
  • Porlassza otthon, a munkahelyén, iskolában  a pozitív, felemelő környezet kialakításához.
  • Tegye egy pamutlabdára, vagy terracotta tányérra, és tegye az autóba, hogy megtapasztalja a doTERRA Cheer energizáló aromáját, amikor vezet.
  • Amikor padlón van, tegyen egy cseppet a kezére, dörzsölje össze, és lélegezze be mélyen, amikor szükséges a nap folyamán.
Figyelmeztetés!

Lehetséges bőrérzékenység. Tartsa távol a gyermekektől!
Ha Ön terhes, ápolás vagy orvosi ellátás alatt áll, forduljon orvosához! Kerülje a szemmel, a belső fülekkel és az érzékeny területekkel való érintkezést! Kerülje a napfényt és az UV fényt a használatot követő 12 órában!

Az itt megfogalmazott állításokat nem ellenőrizte semmilyen hivatalos szerv, azok a sok, esetenként több ezer, éves tapasztalatokon alapulnak.
A doTERRA termékei nem tekinthetők hivatalosan diagnosztikai, élvezeti, gyógyító, vagy betegség megelőző készítményeknek.