Vadnarancs

WILD ORANGE Legnépszerűbb (VADNARANCS) ILLÓOLAJ Citrus sinensis

A narancshéjból hidegen sajtolva, a vadnarancs kiválóan alkalmas energetizálásra és élénkítésre.

• Hatékony tisztító tulajdonság
• Tegyünk egy csepp vadnarancs, borsmenta és tömjénolajat tenyerünkbe, dörzsöljük össze tenyerünket és mélyen lélegezzük be energizáló aromájáért

30170001 15 ml-es üveg

Kategória:

Leírás

Eredeti név: Wild Orange
Latin név: Citrus sinensis

A vadnarancs héjának hidegsajtolásával készül. A Vadnarancs a doTERRA egyik legkeresettebb esszenciális olaja. Az aromája energiával tölt el és több egészségügyi előnye is van. A monoterpénekben gazdag vadnarancs stimuláló és tisztító minőséggel rendelkezik, ideális az immunrendszer egészségének támogatására, amikor a szezonális fenyegetettség magas. Mint számos citrushéj olaj a Vadnarancs erőteljes antioxidánsokat tartalmaz ami segít fenntartani az egészséget. Naponta szedhető a test tisztítására, vagy használható felülettisztításra, mint egy természetes tisztítószer.

Porlasztva energiával tölti fel és felemeli a lelket és a testet miközben a levegőt is tisztítja. A vadnarancs friss, édes, frissítő illattal látja el az olajkeverékeket.

Elsődleges előnyök

  • Erőteljes tisztító, fertőtlenítő hatás
  • Véd az időszakos környezeti fenyegetések ellen
  • Antioxidáns hatása van, ami kihat az egész test egészségére
  • Felemeli a lelket és a testet

Aroma: Édes, friss, citrusos

Gyűjtési módszer: Hidegsajtolás

Növényi rész: Narancshéj

Fő összetevő: Limonén

Használati útmutató

Párologtatás: Használjon három vagy négy cseppet a kívánt diffúzorban.
Belső használatra: Hígítsunk 1 cseppet 4 oz. folyadékban.
Helyi használat: Tegyen egy vagy két cseppet a kívánt területre. Hígítsa a doTERRA frakcionált kókuszolajjal, hogy minimalizálja a bőr érzékenységének esélyét.

Felhasználás
  • Használja egyfajta mindenre jó spréként a felületek tisztításához.
  • Adjon egy cseppet naponta vízhez a finom ízéért és hogy támogassa az egészségét.
  • Porlassza a hangulat és az energiaszint emelésére, valamint a levegő frissítésére.
  • Energiabombaként, adagoljon egy, vagy két cseppet a tenyerébe ugyanannyi borsmentával és tömjénnel. Dörzsölje össze a tenyereit és lélegezze be mélyen a tenyeréből az olajokat, majd kenje a maradékot a nyaka hátsó részére.
Figyelmeztetés!

Lehetséges bőrérzékenység. Tartsa távol a gyermekektől!
Ha Ön terhes, ápolás vagy orvosi ellátás alatt áll, forduljon orvosához! Kerülje a szemmel, a belső fülekkel és az érzékeny területekkel való érintkezést! Kerülje a napfényt és az UV sugárzást 12 órán át a felhasználás után!

Az itt megfogalmazott állításokat nem ellenőrizte semmilyen hivatalos szerv, azok a sok, esetenként több ezer, éves tapasztalatokon alapulnak.
A doTERRA termékei nem tekinthetők hivatalosan diagnosztikai, élvezeti, gyógyító, vagy betegség megelőző készítményeknek.