Leírás

Latin név: Rosmarinus officinalis
A rozmaring egy aromás, örökzöld cserje, aminek a leveleit gyakran használják ételek ízesítésére, mint például darált hús, disznóhús, sült bárány, csirke és pulyka. A kulináris felhasználás mellett a rozmaringnak számos előnye van.
A rozmaring támogatja az egészséges emésztést és a belső szervi funkciókat. Régóta tiszteletben tartják a gyógyítók. A rozmaringot szentnek tekintették az ókori görögök, rómaiak, egyiptomiak és a zsidó kultúra.
A növényi és energetizáló illatú rozmaringot gyakran használják aromaterápiában. Belsőleg használva segít csökkenteni az idegfeszültséget és az eseti kimerültséget.
Elsődleges előnyök
- Támogatja az egészséges emésztést.
- Támogatja az egészséges légutakat.
- Segít csökkenteni az idegi feszültséget és a kimerültséget.
Aroma: Kámforos, növényi
Gyűjtési módszer: Gőzdesztilláció
Növényi rész: Virág, levél
Fő alkotóelemek: 1, 8-Cineole, α-pinene, kámfor
Diffúzió: Használjon három vagy négy cseppet a választása szerinti diffúzorban.
Belső felhasználás: Oldjon fel egy cseppet 120 ml folyadékban.
Helyi használat: Kenjen egy-két cseppet a kívánt területre. Oldja fel doTerra frakcionált kókuszoljaban, hogy minimalizálja a bőr érzékenységet.
- Párologtasson, amikor tanul, hogy fenntartsa a koncentrációt.
- Használja belsőleg az idegfeszültség csökkentésére és az alkalmi kimerültségre.
- Adjon 1-2 cseppet húsokhoz és előételekhez az ízesítés és az egészséges emésztés érdekében.
Lehetséges bőrérzékenység. Tartsa távol a gyermekektől!
Ha Ön terhes, ápolás vagy orvosi ellátás alatt áll, forduljon orvosához! Kerülje a szemmel, a belső fülekkel és az érzékeny területekkel való érintkezést!