Mi az IET®?

Az Integrált Energia Technika (Integrated Energy Therapy®) egyike azoknak az új tudatosságú kézrátételes energiarendezési módszereknek, amelyek alkalmazása során az energiablokkok oldása azonnali is lehet, ha a kezelt személy készen áll az önszabotáló negatív blokkok és hitrendszerek elengedésére.

Kinek a nevéhez fűződik a IET® kifejlesztése?

Stevan Thayler az Integrált Energia Technika megalkotója, a The Center of Being, Inc. alapító igazgatója, IET Mester-Oktató Tréner, az “Interjú egy Angyallal” című könyv szerzője, és Ariel angyal csatornája. Bővebben ezen az oldalon olvashatsz róla.

 

 

Miben segíthet és miért hasznos az IET®?

  • Sejtmemória szinten azonosítja a mélyen elfojtott érzelmeidet és segít az elengedésben
  • Kitisztítja az egészséged, az életcélod, a jóléted és a kreativitásod útjában álló energiablokkokat
  • Segít a lélekküldetésed felfedezésében és megélésében
  • Segíti az öngyógyításodat
  • Megtölti az életedet szeretetteljes kapcsolatokkal
  • Megerősíti a kapcsolatodat az angyalokkal és segít, hogy ezentúl velük együtt dolgozz magadon


FONTOS!
Az IET® energiarendezés semmilyen orvosi-, pszichoterápiás kezelést NEM HELYETTESÍT! Az IET® Energiarendező nem orvos, nem pszichológus, nem pszichoterapeuta. Az IET® Energiarendező NEM diagnosztizál, nem kezel betegségeket, nem ír fel gyógyszereket. Az IET® Energiarendező a fizikai testet körülvevő emberi energiamezőt tisztítja és erősíti meg.

Az Integrált Energia Technika fajtái


IET® energiarendezés

Az Integrált Energia Technika energiarendezés során az angyali birodalom lila színű sugarát csatornázzuk a páciens “test-lélek-szellem” egységének harmonizálására. Ez a szépséges lila fénysugár az Energiamező Angyalain keresztül jut el az Energiarendezőhöz, és rajta keresztül közvetlenül a kezelt személy 12 DNS szálát harmonizálja.

Az IET® energiarendezés 9 sejtmemória-terület tisztításával és harmonizálásával, sejtszinten állítja helyre a kliens energiarendszerét. Az energiarendezés alatt gyengéden és biztonságos módon, 4 szinten (fizikai, érzelmi, mentális és spirituális) oldódnak fel az önszabotáló negatív energia-lenyomatok. A negatív lenyomatok helyére életigenlő, pozitív programok töltődnek be az örömteli és szabad élet megteremtése céljából. A tisztítási folyamatot az Energiarendező vezeti, és azokat a blokkokat tisztítja, amelyeket a páciens kész elengedni.

Az energiarendezés könnyed beszélgetéssel kezdődik, a megoldandó-fejlesztendő terület feltárásával. A páciens a masszázságyra fekszik, az Energiarendező pedig gyengéd érintésekkel, az Energiamező Angyalainak vezetésével tisztítja és harmonizálja a 9 sejtmemória területet. A szobában halk relaxációs zene támogatja a kezelt személyt az ellazulásban (a kezelés ruhában történik). Az IET® energiarendezés után a kezelt személy egy harmonikus, örömteli állapotot tapasztalhat meg.

Időtartama: 1,5 óra
Díja: 15.000 Ft

Lélekküldetés aktiválás

Az IET® energiarendezéshez képest olyan további technikákat alkalmazunk a lélekküldetés aktiválása alatt, amelyek elősegítik a klienst abban, hogy aktiválódjanak lélekküldetésének az erre ez életre megírt tökéletes élettervei. Ez a technika abban támogatja őt, hogy képessé váljon a legmagasabb rendű lélektervét megélni és megteremteni. A kliens megtisztul az életterve megélésének félelmeitől, melyek elengedése által kivirágozhatnak életében az Isteni terv csodálatos áldásai.

Az IET® energiarendezéshez képest a lélekküldetés aktiválása több technikából tevődik össze. A kézrátételes módszer mellett izomfeszítő és izomlazító technikával, és az energiarendező által vezetett vizualizációs technikával egészül ki. A lélekküldetés aktiválás is beszélgetéssel kezdődik, majd a kliens egy masszázságyra fekszik, az Energiarendező pedig az Energiamező Angyalainak segítségével tisztítja és harmonizálja a páciens lélekküldetésének blokkjait. A szobában halk relaxációs zene támogatja az ellazulást (a lélekküldetés aktiválás ruhában történik). A közös munkát beszélgetéssel zárjuk.

Időtartama: 2 óra
Díja: 18.000 Ft


IET® táv-energiarendezés

Ha a klines valamilyen oknál fogva korlátozott a mozgásában, vagy a fizikai távolság miatt nem tud eljönni a központomba személyes kezelésre, akkor lehetőség van távmunkára is. Az energia nem térhez kötött, ahogyan a gondolataink és az érzelmeink sem, így az IET® táv-energiarendezés ugyanolyan hatékony, mint egy személyes találkozás. Díja és időtartama megegyezik a személyes IET® energiarendezéssel.

Major Erika
IET® Mester-Oktató

A magyarországi Integrált Energia Terapeuták névsora ezen a linken érhető el.