Spirituális életmód tanácsadással, a tudatalatti blokkok oldásával és tisztításával foglalkozom, ezen belül pedig a nőiség lélektana a fő területem.

Életünk során rengeteg olyan kellemetlenség ér bennünket, amelyek a tudat legmélyén raktározódnak el: traumák, sokkok, fájdalmak, megaláztatások, lelkiismereti problémák, amelyek – bár tudatosan már rég elfeledkeztünk róluk – még évek múlva is mérgezik a testünket és a lelkünket. Az ilyen blokkok akadályozzák a test és a lélek szabad energiaáramlását, ez pedig érzelmi gátlásokat, frusztrációkat, önértékelési zavarokat válthat ki, de akár testi tüneteket is okozhat.

Ahogy azonban a lélek hat a testre, úgy a test is hat a lélekre: a megfelelő speciális módszerekkel feloldhatók a lelki blokkok, ily módon oldottabbá, életerősebbé válhatunk, és feltöltődhetünk energiával, önbizalommal, hirtelen egész más szemszögből kezdjük nézni az életünket, a mindig ugyanúgy ismétlődő helyzeteket. A múlt emléke megmarad az oldás után is, de már nem fog negatív érzelmi töltés kapcsolódni hozzá. A múlt sérelmeinek oldásával akár olyan képességek is előjöhetnek, melyek eddig rejtve voltak.

A tudatalatti blokkok oldására több technikát is alkalmazok, melyekkel komoly és látványos változás érhető el annál, aki valóban szeretne változtatni az életén. Azokban az esetekben azonban, ahol valaki nem önszántából jön el egy kezelésre vagy kényszer hatására döntött a kezelés mellett, ezek a módszerek nem valószínű hogy hatásosak lesznek. Akkor sem lesznek hatásosak ezek a kezelések, ha valaki csak kívülről várja a segítséget, ugyanakkor ő maga semmit nem tesz azért, hogy változzon. Ha nem veszi a fáradtságot, hogy megfigyelje önmagán a változást,  ha nem vállal felelősséget a probléma megoldásáért, akkor a változás csak lassú és alig észrevehető lesz.

Adjuk meg magunknak a változás, változtatás lehetőségét, hiszen miért kellene úgy leélnünk az életünket, hogy azt érezzük nincs választásunk. Ha megteszed az első lépést felém, én örömmel segítek ebben a csodálatos utazásban az önismeret útján!