Major Erika

Erre a földi inkarnációmra a női minőség megtapasztalását választottam magamnak.

Ha visszatekintek a gyermekkoromra, otthon nem túl sok pozitív mintát láthattam a nőiséggel kapcsolatban. Igazából azt láttam, hogy a nőket a férfiak kihasználják, megverik, megcsalják, megalázzák stb. Azt is láttam, hogy a nőnek nagyon keményen kell dolgozni, ha bármit is szeretne elérni az életben, és az élet minden területén csakis magára számíthat, csakis magában bízhat!

Mivel ezeket a mintákat láttam gyermekként, ezeket is hittem nagyon sokáig igaznak. Ezért az életemet is e hitrendszeremnek megfelelően alakítottam. Egyik rosszul működő kapcsolatból léptem át a másikba. Soha nem engedtem meg egy férfinak sem, hogy ő legyen a családfenntartó, mindig én hordtam a nadrágot, mivel így éreztem magamat biztonságban. Mindig azt gondoltam, hogy a férfi a hibás mindenben és mindenért!

Most már tudom, hogy ez nem így van. Az életemben szereplő férfiak csak az én hitrendszeremnek megfelelően viselkedtek. Egy tükröt mutattak felém, mik is azok a minták, programok, amik már rég nem szolgálják a fejlődésemet, és ideje volna már leraknom, elengednem ezeket.

Természetesen mindig férfias munkákat választottam magamnak, ezek nagyon sok erőt és energiát vettek el tőlem nap mint nap. Bár az életemnek voltak boldog pillanatai, de megnyugvást és harmóniát nem nagyon tapasztaltam azokban az időkben.

Aztán jó pár évvel ezelőtt elvesztettem mindent, amit akkoriban értéknek gondoltam. Elvesztettem az összes megtakarított pénzem, a cégem, és a hab a tortán az volt, hogy véget ért a párkapcsolatom is. Álltam teljesen egyedül a világban, és azt gondoltam, nincs tovább…

Most már tudom, hogy amit akkor a végnek gondoltam, az egy csodálatos új élet kezdete volt számomra. Bár az agyam, az egóm folyamatosan azt súgta, hogy semmi értelme nincs így tovább élni, legbelül, a bennem élő Istennő erőt adott nekem a „túléléshez”. Ennek most már nagyon örülök!

Csodálatos utat jártam be azóta. Nagyon sok önismereti tréningen vettem részt, és napról napra szabadabban és boldogabban élem az életemet. Egy idő után kezdtem azt érezni, hogy csodálatos dolog nőnek lenni, ebben a mostani páromnak is nagy szerepe van! Kezdtem úgy érezni, hogy mindent tudnom kell magamról és a női nemről. Elkezdtem kutatni, minden megközelítés és téma érdekelt, ami a női nemről és a nőiségről szólt.

Úgy gondolom, ahhoz, hogy utat mutathassak másoknak, elsősorban nekem kell egyensúlyba kerülnöm önmagammal. Hosszú utat jártam be, az elmúlt évek során egyre közelebb kerültem saját isteni önvalómhoz. A bennem lezajló örömteli változások a mai napig tartanak, és egyre szabadabbnak érzem magam. Abban az csodálatos áldásban van részem, hogy azt a munkát is végezhetem, ami most a legjobban érdekel. Ez pedig segíti a nőiségem megélését a mindennapi életben.

Most már tudom, hogy mindannyian fejlődni, tapasztalatot gyűjteni jöttünk ide, erre a csodálatos, Föld nevű bolygóra. Én most a női minőség csodás energiát jöttem megtapasztalni, sok nő társammal együtt. A mostani életemben kifejezetten azon dolgozom, hogy még inkább képes legyek kiteljesedni női létemben.

Tudom, hogy minden nő itt a Földön (köztük én is) tökéletes egész és csodálatos már ebben a pillanatban is, és semmivel sem kell kiegészíteni magunkat ahhoz, hogy megtapasztaljuk a bennük élő „ igazi” nőt. Csupán pár negatív mintát, hiedelmet és gondolatmintát kell elengednünk és feloldanunk ahhoz, hogy még teljesebben élhessük meg a bennük élő Istennő energiáit.

Önmagunk feltárása a legcsodálatosabb út az egész világon!

FONTOS! Az általam alkalmazott technikák nem helyettesítik az orvosi-, vagy pszichoterápiás kezelést! Nem vagyok orvos, sem pszichológus, sem pszichoterapeuta. Nem diagnosztizálok, nem kezelek betegségeket, nem írok fel gyógyszereket. A fizikai testet körülvevő emberi energiamezőt tisztítom és erősítem meg!

Major Erika