dōTERRA PASSION™ – Inspiráló Keverék

dōTERRA PASSION™ INSPIRÁLÓ KEVERÉK

Elvesztette a szenvedélyt? Túl sok még a jóból is kiszámíthatóvá és unalmassá válhat idővel. A dōTERRA Passion Inspiráló keveréke a fűszer- és gyógynövény illóolaj-keverék segít feléleszteni az izgalmat az életében. A dōTERRA Passion olajjal ismét felfedezhetjük a merészséget, hogy valami újat kipróbáljunk, valamint megújult örömmel fedezzük fel az életünkben levő jelenlegi pozitív hatásokat.

• Frakcionált kókuszolaj, kardamom, fahéjkéreg, gyömbér, szegfűszeg, szantálfa, jázmin, vanília, és Damiana (Turnera diffusa) keveréke
• Felkelti az izgalom, a szenvedély és az öröm érzéseit
• Ellensúlyozza a negatív érzéseket, mint az unalom és az érdektelenség

31760001 5 ml-es üveg

Kategória:

Leírás

Eredeti név: Passion® Inspiring Blend

Elvesztette a motivációját, a szenvedélyét? Túl sok minden, még a jó dolgok is kiszámíthatóak és unalmasak? A doTERRA Passion inspiráló keverék, ami fűszer- és gyógynövény esszenciális olajokból áll, segíteni fog feléleszteni az izgalmat az életében. Ugorjon fel egy repülőre, merüljön el az óceánban, vagy próbáljon ki valami igazán izgalmasat! A doTERRA Passion olajjal megjön a bátorsága kipróbálni valami újat, felfedezni újra az élvezeteket az életében.

Elsődleges előnyök

  • Begyújtja az izgalom, szenvedély, öröm tüzét.
  • Ellensúlyozza az unalmat és érdektelenséget.

Aroma: Fűszeres, meleg, gazdag

Összetevők: Frakcionált kókuszolaj, Kardamon mag, Fahéj kéreg, Gyömbér rizóma, Szegfűszeg, Szantálfa, Jázmin virág, Vanília bab, Damiana levél.

Alkotó, külön is megvásárolható, termékek

Használati útmutató

Párologtatás: Használjon három vagy négy cseppet a kívánt diffúzorban.
Helyi használat: Tegyen egy vagy két cseppet a kívánt területre. Higítsa a doTERRA frakcionált kókuszolajjal, hogy minimalizálja a bőr érzékenységének esélyét.

Felhasználás
  • Párologtassa reggel, hogy feltöltve és lelkesen kezdje a napot.
  • Tegye pulzuspontokra és a szívére napközben, hogy inspirált és szenvedélyes maradjon.
  • Porlassza a munkahelyén, hogy felélessze a kreativitás, világosság, csoda szikráját.
Figyelmeztetés!

Lehetséges bőrérzékenység. Tartsa távol a gyermekektől!
Ha Ön terhes, ápolás vagy orvosi ellátás alatt áll, forduljon orvosához! Kerülje a szemmel, a belső fülekkel és az érzékeny területekkel való érintkezést!

Az itt megfogalmazott állításokat nem ellenőrizte semmilyen hivatalos szerv, azok a sok, esetenként több ezer, éves tapasztalatokon alapulnak.
A doTERRA termékei nem tekinthetők hivatalosan diagnosztikai, élvezeti, gyógyító, vagy betegség megelőző készítményeknek.