dōTERRA CONSOLE™ – Vigasztaló Keverék

dōTERRA CONSOLE™ VIGASZTALÓ, NYUGTATÓ KEVERÉK

Valaminek, vagy valakinek az elvesztése mélyen felkavaró és fájdalmas lehet. A szavakkal ki nem mondott érzelmek, és a megválaszolatlan kérdések aggodalmat és kiegyensúlyozatlanságot okozhatnak. A dōTERRA Console vigasztaló, nyugtató virág és fa illóolajok-keveréke segítséget nyújthat a szomorúság feloldásában és megteheti az első lépéseket egy reményteljes út felé veztő érzelmi gyógyulás felé.

• Tömjén, pacsuli, Ilang-ilang, Labdanum, Amyris, szantálfa, rózsa és osmanthus keveréke
• Támogatja a vigasz és remény érzését
• Ellensúlyozza a gyász alatt érzett negatív érzéseket, szomorúságot és reménytelenség érzetét

31730001 5 ml-es üveg

Kategória:

Leírás

Eredeti név: dōTERRA Console® Comforting Blend

Elveszteni valamit vagy valakit, akit szeret, mélyen zavaró és fájdalmas lehet. Kimondatlan szavak és megválaszolatlan kérdések aggódón és zavartan tarthat. A doTERRA Console nyugtató keverék virág és fa esszenciális olajai segítenek becsukni az ajtót a szomorúság előtt, és elvezetnek az első lépéshez a helyes úton az érzelmi gyógyulás felé. Kösd be a megtört szívedet a doTERRA Console Comforting Blenddel, melyet tömjén gyanta, pacsuli levél, ylang ylang virág, balzsamos szuhar levél/szár, szantálfa kéreg, szantálfa fa, rózsa virág, osmanthus virág alkot.

Elsődleges előnyök

  • A komfort és remény érzését hozza el.
  • Ellensúlyozza a negatív érzelmeket, bánatot, szomorúságot és reménytelenséget.

Aroma: Édes, pézsma, virág

Összetevők: Tömjén gyanta, pacsuli levél, ylang ylang virág, balzsamos szuhar levél/szár, szantálfa kéreg, szantálfa fa, rózsa virág, osmanthus virág

Alkotó, külön is megvásárolható, termékek

Használati útmutató

Párologtatás: Használjon három vagy négy cseppet a kívánt diffúzorban.
Helyi használat: Tegyen egy vagy két cseppet a kívánt területre. Higítsa a doTERRA frakcionált kókuszolajjal, hogy minimalizálja a bőr érzékenységének esélyét.

Felhasználás
  • Porlassza, amikor elveszti a komfortját, és váltsa ki vele a remény érzését.
  • Tegye a szíve fölé reggel és este, hogy emlékeztesse arra, legyen türelmes a gyógyulás során, és hogy pozitív gondolatai legyenek.
  • Tegyen 1-2 cseppet az inge gallérjára vagy sálra, és illatozza egész nap, hogy elűzze a bánatot és a szomorúságot.
Figyelmeztetés!

Lehetséges bőrérzékenység. Tartsa távol a gyermekektől!
Ha Ön terhes, ápolás vagy orvosi ellátás alatt áll, forduljon orvosához! Kerülje a szemmel, a belső fülekkel és az érzékeny területekkel való érintkezést!

Az itt megfogalmazott állításokat nem ellenőrizte semmilyen hivatalos szerv, azok a sok, esetenként több ezer, éves tapasztalatokon alapulnak.
A doTERRA termékei nem tekinthetők hivatalosan diagnosztikai, élvezeti, gyógyító, vagy betegség megelőző készítményeknek.