Sok szeretettel köszöntelek kedves érdeklődő!

Nagyon örülök annak, hogy az istennői és angyali vezettetés által rám találtál, és figyelmedbe ajánlhatom az alábbi programomat. Izgatottan várom, hogy személyesen is megismerhesselek Téged, és együtt fedezhessük fel nőiségünk varázslatos világát!

Egy misztikus belső utazásra hívlak meg Téged, ahol a Telihold Rituálék és az illóolaj esszenciák támogatása által együtt fedezzük majd fel és ismerjük meg női lelkünk istennői részeit. Ha ezt a meghívást elfogadod, életed már soha többé nem marad a régi! Női létedben a legmagasabb rendű istennői energiák fognak életre kelni, és ezáltal szabadabban leszel képes megélni nőiséged sokszínűségét. A rituálék keretein belül a szíveden keresztül ismerheted meg önmagadat, és ezáltal szenvedéllyel, zabolátlanul és végtelen büszkeséggel leszel képes nőként ragyogni a világra!

Ezeknek a Telihold Rituáléknak az a célja, hogy mélyebb kapcsolatot teremtsünk nőiségünk fénymagjaival, és női lelkünket a jelenleg elérhető legmagasabb szent női térbe emeljük. Minden telihold estéjén egy-egy női minőséghez kapcsolódunk, és aktiváljuk magunkban az istennői esszenciáit. Közben pedig megtapasztaljuk a női körök megtartó erejét, és megismerkedünk Földanya szent ajándékaival, az illóolajokkal.

* * *

Időpont:

2019. március 21.
(csütörtök)
18:00 – 21:30

A Telihold Rituálé témaköre:
A bennünk élő szenvedély ébresztése
Aphrodité – a szerelem istennője – energiájának támogatásával

Nagyon sok nő gondolja azt, hogy a szenvedély energiájára csak a párkapcsolatban és a hálószobában van szükségünk. Természetesen a párkapcsolat és a hálószoba terében is nagyon fontos, hogy jelen legyen ez a tüzes energia, de az élet egyéb területein is nagy szükségünk van a szenvedélyre! Bármibe is kezdünk az életben, bármilyen célt is tűztünk ki magunk elé, nagyon fontosnak tartom, hogy képesek legyünk a szenvedély tüzével folyamatosan táplálni és támogatni a céljainkat.

A program során Aphrodité istennő támogatásával a szeretet, szerelem, szexualitás és szenvedély esszenciáival fogunk kapcsolódni, és újra felfedezzük és emlékeztetjük önmagunkat a bennünk virágzó szenvedélyes női minőségre.

Ezen az estén egy mennyei illatú illóolaj keveréket fogunk használni lelkünk áthangolására. A Passion illóolaj keverék csodálatos illata afrodiziáló hatással  bír, ezért könnyedén hangolja át női lelkünket a szexualitás és a szenvedély rezgésére. A szexcsakránk harmonizálására a legtökéletesebb illóolaj keverék, mellyel valaha találkoztam.

„Ha a szenvedély tüze aktív bennünk, akkor képtelenek vagyunk a reménytelenség és a céltalanság terében időzni,
és a kedvesünk közelsége képes a legmagasabb rendű intimitás tüzét lángra gyújtani nőiségünk szent kelyhében.”

* * *

Részvételi díj:
4.500 Ft.

Helyszín:
Lélekterápiák központ
1126 Budapest
Márvány utca 44. 3. em. 7.
Kapucsengő: “ENERGIA”

Részvétel csak előzetes jelentkezéssel, mert a helyek száma korlátozott!

A jelentkezés feltételei:

Jelentkezni írásban, a lelekterapiak@gmail.com email címen lehet.

A jelentkezést beérkezési sorrendben,
a részvételi díj befizetése mellett tudom elfogadni,
helyet sajnos senkinek nem tudok fenntartani.
Lemondás esetén a részvételi díjat nem áll módomban visszatéríteni.

* * *

A következő Telihold Rituálé dátuma:

2019. április 18.
(csütörtök)
18:00 – 21:30

Ha szeretnéd átadni magad a benned élő szenvedély és kreativitás energiáinak, akkor sok szeretettel várlak Téged is programra!
Major Erika