Mi az IET®?

Az Integrált Energia Terápia (Integrated Energy Therapy®) egyike azoknak az új tudatosságú kézrátételes energiagyógyászati módszereknek, amelyek alkalmazása során az energiablokkok oldása azonnali is lehet, ha a kezelt személy készen áll az önszabotáló negatív blokkok és hitrendszerek elengedésére.

Kinek a nevéhez fűződik a IET® kifejlesztése?

Stevan Thayler az Integrált Energia Terápia megalkotója, a The Center of Being, Inc. alapító igazgatója, felszentelt Vallásközi Miniszter, IET Mester-Oktató Tréner, az “Interjú egy Angyallal” című könyv szerzője, és Ariel Angyal csatornája. Bővebben ezen az oldalon olvashatsz róla.

Miben segíthet és miért hasznos az IET®?

  • Sejtmemória szinten azonosítja a mélyen elfojtott érzelmeidet és segít az elengedésben
  • Kitisztítja az egészséged, az életcélod, a jóléted és a kreativitásod útjában álló energiablokkokat
  • Segít a lélekküldetésed felfedezésében és megélésében
  • Segíti az öngyógyításodat
  • Megtölti az életedet szeretetteljes kapcsolatokkal
  • Megerősíti a kapcsolatodat az angyalokkal és segít, hogy ezentúl velük együtt dolgozz magadon


Az Integrált Energia Terápia fajtái

IET® kezelés

Az Integrált Energia Terápia során a terapeuta az angyali birodalom lila színű sugarát csatornázza a kezelt személy “test-lélek-szellem” egységének harmonizálására. Ez a szépséges lila fénysugár az Energiamező Gyógyító Angyalain keresztül jut el a terapeutához, és rajta keresztül közvetlenül a kezelt személy 12 DNS szálát harmonizálja és gyógyítja.

Az IET® kezelés 9 sejtmemória-terület tisztításával és harmonizálásával, sejtszinten állítja helyre a kezelt személy energiarendszerét. A terápia alatt gyengéden és biztonságos módon, 4 szinten (fizikai, érzelmi, mentális és spirituális) oldódnak fel az önszabotáló negatív energia-lenyomatok. A negatív lenyomatok helyére életigenlő, pozitív programok töltődnek be az örömteli és szabad élet megteremtése céljából. A tisztítási folyamatot a terapeuta vezeti, és azokat a blokkokat tisztítja, amelyeket a páciens kész elengedni.

A kezelés könnyed beszélgetéssel kezdődik, a megoldandó-fejlesztendő terület feltárásával. A páciens a masszázságyra fekszik, a terapeuta pedig gyengéd érintésekkel, az Energiamező Gyógyító Angyalainak vezetésével tisztítja és harmonizálja a 9 sejtmemória területet. A szobában halk relaxációs zene támogatja a kezelt személyt az ellazulásban (a kezelés ruhában történik). Az IET® kezelés után a kezelt személy egy harmonikus, örömteli állapotot tapasztalhat meg.
A kezelés időtartama: 1,5 óra
A kezelés díja: 12.000 Ft

Lélekküldetés aktiválás IET® kezeléssel

Az IET® kezeléshez képest olyan további technikákat alkalmazunk a lélekküldetés aktiválása alatt, amelyek elősegítik a kezelt személyt abban, hogy aktiválódjanak lélekküldetésének az erre ez életre megírt tökéletes élettervei. A kezelés abban támogatja a pácienst, hogy képessé váljon a legmagasabb rendű lélektervét megélni és megteremteni. A kezelt személy megtisztul az életterve megélésének félelmeitől, melyek elengedése által kivirágozhatnak életében az Isteni terv csodálatos áldásai.

Az IET® kezeléshez képest a lélekküldetés aktiválása több energiagyógyászati technikából tevődik össze. A kézrátételes technika mellett izomfeszítő és izomlazító technikával, és az energiaterapeuta által vezetett vizualizációs technikával egészül ki. A kezelés ebben az esetben is beszélgetéssel kezdődik, majd a páciens egy masszázságyra fekszik, a terapeuta pedig az Energiamező Gyógyító Angyalainak segítségével tisztítja és harmonizálja a páciens lélekküldetésének blokkjait. A szobában halk relaxációs zene támogatja a kezelt személyt az ellazulásban (a kezelés ruhában történik). A kezelést beszélgetéssel zárjuk.
A kezelés időtartama: 2 óra
A kezelés díja: 15.000 Ft

Távkezelés

Ha a páciens valamilyen oknál fogva korlátozott a mozgásában, vagy a fizikai távolság miatt nem tud eljönni a központomba személyes kezelésre, akkor lehetőség van távkezelésre is. Az energia nem térhez kötött, ahogyan a gondolataink és az érzelmeink sem, így az IET® távkezelés ugyanolyan hatékony, mint egy személyes kezelés. A kezelés díja és időtartama megegyezik a személyes kezelésével.

Major Erika
Integrált Energia Terapeuta

A magyarországi Integrált Energia Terapeuták névsora ezen a linken érhető el.