Sok szeretettek köszöntelek Téged az online szentélyemben!

Gondolatban lépj most át velem az égi segítőid virtuális szentélyének fénykapuján, és merülj el ennek a programnak a leírásában.

Mindannyian végtelen lények vagyunk, és szívünk szentélyének központi terében van egy belső energetikai irányítási rendszerünk. Ez a nap minden pillanatában útmutatást ad nekünk arra, hogy milyen is lenne az az élet, amely által igazán nagy örömben létezhetnénk a földi térben.

A legtöbbször azonban annyira belemerülünk az élet mindennapi dolgaiba, hogy elfeledkezünk a belső hangunk útmutatása szerint élni az életünket.

Ez a teremtő meditációs est abban fog támogatni téged, hogy minden olyan tudatalatti és tudatos blokkot elengedj, amely elválaszt a szívedben élő örömteli élet megtapasztalásától. Égi segítőidtől pedig támogatást fogsz kapni arra, hogy aktiválódjanak az életedben azok a célok / lélekszándékok, amelyektől igazán felragyog a lelked, és kiteljesedve, önmagad legjobb verziójaként létezhetsz.


Program terv:

20:00 – 20:50 A lélekterved, örömteli élet útjában álló blokkok oldása – A tisztánérzékelés, tisztánlátás, tisztánhallás, tisztántudás energetikai központok aktiválása a négy arkangyal energetika érintésével

20:50 – 21:00 Szünet

21:00 – 22:00 Egyedi teremtő fénykódjaid aktiválása – Szívbéli céljaid manifesztálása

* * *

Időpont:
2023.11.27. (hétfő)
20:00 – 22:00 óra

Helyszín:
az otthonod – online esemény
A program online, egy zárt Facebook csoportban lesz megtartva,
a meditációk korlátlan ideig visszanézhetőek lesznek.

Részvételi díj:
7.000 Ft

* * *

Hogyan tudsz jelentkezni a programra?

A programra előzetesen leadott online regisztrációval, a részvételi díj befizetése mellett lehet jelentkezni. A díjat a regisztrációs folyamat során, biztonságos online felületen, bankkártyával lehet kifizetni.

A díj befizetéséről a rendszer automatikusan számlát küld, ezért a regisztráció során kötelező számlázási nevet és címet is megadni. Tájékoztatlak, hogy 2022. szeptember 1-től KATA-s egyéni vállalkozóként kizárólag magánszemély részére tudok számlát kiállítani, ezért a számlaadatoknál a programon részt vevő magánszemély nevét és címét kérem feltüntetni!

A regisztrációd kizárólag abban az esetben érvényes és végleges, ha a részvételi díj befizetése megtörtént, és kaptál egy „Új időpont létrehozva” tárgyú visszaigazoló email-t tőlem.

Online regisztráció indítása