Sok szeretettel köszöntelek kedves Érdeklődő!

Arra kérlek, hogy gondolatban lépj most át velem egy olyan dimenzió fénykapuján, ahol az angyalok és felemelkedett mesterek sokasága csak arra vár, hogy az idei Fényünnep program tervét rajtam keresztül eléd tárják, és eszedbe juttassák azt az alap igazságot, hogy véletlenek nem léteznek. Azért vagy itt ezen az oldalon, mert a lelked hívást érez erre a programra.

Egy pár gondolat a Fényünnepről

A természeti népeknél december 21-e az év egyik kiemelt pontjaként jelezte a Nap fordulását, és egy újabb év eljövetelét. Ez a nap, és a nyári napforduló időpontja (Szent Iván éj) egységes keretet adott az időszámításnak.

A téli napfordulókor a fény diadalát, az élet megújulásába vetett hitet ünnepelték, hiszen ekkortól kezdtek az éjszakák rövidülni, és kezdtek újra hosszabbodni a nappalok. Ezen a napon a leghosszabb az éjszaka, a legnagyobb a külső világban a sötétség, viszont ekkor a legnagyobb a fényesség a belső világban!

A természet ilyenkor kezdi el a mozdulatlanság „látszólagos-halott” világát, de az ember ebben az időszakban kap leginkább égi támogatást a belső munkához. Ilyenkor vagyunk leginkább képesek meghallani belső hangunkat, és tudjuk a belső fényünk által mutatott utat követni.

Ezt a gyönyörű lelki folyamatot fogjuk együtt megerősiteni az angyalok és felemelkedett mesterek támogatásával.


Milyen fényhangolások és csoportos gyakorlatok várnak rád az év egyik legszebb ünnepnapján?

10:00 – 10:45  Rezgésszint emelés – Fényhangolás Mihály, Uriel, Gábriel és Rafael arkangyalok fénysugarával (nagycsoportos meditáció)

10:45 – 11:30   Szív áldás – A krisztusi szeretet lehorgonyzása a lelkünk szentélyébe és a csoport fényterébe (páros energetikai gyakorlat)

11:30 – 11:50  Szünet

11:50 – 13:00 Egyéni lélekterv aktiválás – Metatron arkangyallal, 12 DNS-szál és merkaba fénytest aktiválás (nagycsoportos fényhangolás)

13:00 – 14:00 Ebédszünet

14:00 – 15:00 Az Egylélek szerelem fénymintázatának lehorgonyzása az életünkbe – Krisztus és Mária Magdolna fényáldása (nagycsoportos fényhangolás)

15:00 – 15:30 Járó szeretetmeditáció-  Szűz Mária érintése (páros energetikai gyakorlat)

15:30 – 16:00 Szünet

16:00 – 17:30 Újjászületés a Fényben – Fény rituálé

17:30 – 18:00 Áldásjárás – zárókör – Krisztus fényáldása

 

Hol kerül megrendezésre a fényünnep?

Ezt a fényben, szeretetben és lelki újjászületésben gazdag programot gyönyörű környezetben, a budapesti Hotel Tiliana-ban fogom megtartani.

A szálloda a Széll Kálmán tértől 10 percre, mégis zöldövezetben, 3 hektáros park közepén található. Könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is.


Időpont:
2023. december 21.
(csütörtök)
10:00 – 18:00


Részvételi díj:
40.000 Ft
amely tartalmaz
2 fogásos – svédasztalos – vegetáriánus ebédet (leves+főétel)
az ebédhez egy kis üveg ásványvizet, kávét vagy teát
aprósüteményt
2 üveg 1,5 literes szénsavmentes ásványvizet
ingyenes parkolást a hotel parkolójában

Helyszín:
Hotel Tiliana
1021 Budapest, Hárshegyi út 1-3
Hárs 1 terem

* * *

Részvétel csak előzetes jelentkezéssel, mert a helyek száma korlátozott!
(maximális létszám 38 fő)

A jelentkezést beérkezési sorrendben,
előleg befizetése mellett tudom elfogadni,
helyet sajnos senkinek nem tudok fenntartani.

* * *

Hogyan tudsz jelentkezni a programra?

A programra előzetesen leadott online regisztrációval, a részvételi díj 50%-ának befizetése mellett lehet jelentkezni. A díjelőleget a regisztrációs folyamat során, biztonságos online felületen, bankkártyával lehet kifizetni. A fennmaradó összeget a tanfolyam napján, a helyszínen lehet rendezni. Lemondás esetén az előleget nem áll módomban visszatéríteni.

A díjelőleg befizetéséről a rendszer automatikusan számlát küld, ezért a regisztráció során kötelező számlázási nevet és címet is megadni. Tájékoztatlak, hogy 2022. szeptember 1-től KATA-s egyéni vállalkozóként kizárólag magánszemély részére tudok számlát kiállítani, ezért a számlaadatoknál a programon részt vevő magánszemély nevét és címét kérem feltüntetni!

A regisztrációd kizárólag abban az esetben érvényes és végleges, ha a részvételi díj befizetése megtörtént, és kaptál egy „Új időpont létrehozva” tárgyú visszaigazoló email-t tőlem.

Online regisztráció indítása

Szeretettel várlak!

Major Erika