Integrált Energia Terápia
(INTEGRATED ENERGY THERAPY – IET ®)

Az Integrált Energia Terápia – IET ® egy olyan energiagyógyászati módszer, amely 9 sejtmemória területen sejtszintről szabadítja fel a negatív tapasztalatainkból származó lerakódásokat. Ez az újgenerációs kézrátételes energia terápia már a Vízöntő energiájával dolgozik. Kitisztítja azokat az energiablokkokat, amelyek az egészségünk, életcélunk, jólétünk és kreativitásunk megélésének útjában állnak, majd a helyükre pozitív lenyomatokat rögzít, ezáltal kitárja előttünk azokat a fénykapukat, amelyeken áthaladva képessé válunk egy kiteljesedett, örömteli életet teremteni önmagunk számára.  A terápia kifejlesztése a Létezés Központja Alapítvány (The Center of Being) keretein belül, Steven J. Thayer nevéhez fűződik.

Az IET ® missziója:
GYÓGYÍTSD A VILÁGOT AZ EMBEREK SZÍVÉN KERESZTÜL!

Az Integrált Energia Terápia elsajátításához semmilyen előképzettség sem szükséges. Ezzel a nagyon hatékony módszerrel saját magunkat is kezelhetjük és másoknak is segíthetünk. Az IET ® önmagában is egy csodálatos energia terápia, de más holisztikus technikákkal is, mint pl. testmasszázs, Reiki, vagy más érintés-terápiákkal is bátran kiegészíthető, összekapcsolható.

Az IET ® képzéseken nem csak olyan érdeklődők vehetnek részt, akik energiaterapeutaként szeretnének dolgozni. A résztvevők többsége egyszerűen a saját fejlődése érdekében szeretné megtanulni ezeket a csodálatos technikákat, melyeket aztán a mindennapi életébe tud ültetni, jobbá és örömtelibbé téve azt.

Az IET ® egy beavatás alapú energiaterápia rendszer, Alap-, Közép-, Felsőfokú, és Mester-Oktatói szinten, 1-1 napos kurzusokon folyik a képzés. A tanítványok az elméleti és gyakorlati tudás mellett megfelelő szintű beavatást, valamint az amerikai “The Center of Being” által kiállított oklevelet kapnak, mellyel az IET ® energia terapeutájaként dolgozhatnak bárhol a világon.

Alapfokú IET® tanfolyam
Alapfokú IET ®

Annak ellenére, hogy alapfoknak hívjuk, a tanfolyam képessé tesz arra, hogy elvégezz egy Integrált Energia Terápiát (Integrated Energy Therapy ®) magadon, egy másik emberen vagy távkezelésben.

Az IET® alapfokú tanfolyam keretein belül megtanulod a kezelés alaptechnikáit, melyeknek hatása elsősorban a kezelt személy által a múltban megélt negatív energiák következtében kialakult blokkok oldására irányul. A 12 szálú DNS-ből az 1. (fizikai) és a 2. (érzelmi) DNS párokkal dolgozunk, ami képessé tesz energiablokkok kitisztítására az éter- és az érzelemtestből, majd arra, hogy ezek helyén pozitív energialenyomatokat hagyj.

Az Integrál Energia Terápia Alapfokú képzésen a következő technikákat sajátíthatod el:

  • Az angyali szívkapcsolat technikáját – megtanulod, hogyan alakíts ki szívkapcsolatot Ariel angyallal, az Integrált Energia Terápia gyógyító angyalával;
  • A sejtmemória tisztítás technikáját, és a kilenc integrációs pont elhelyezkedését a testen – megtanulod, hogy hol helyezkednek el a testeden az integrációs pontok, és megtanulod azt is, hogyan tisztítsd meg a negatív programoktól a kilenc sejtmemória területét, és hogyan integrálj pozitív energiákat a helyükre;
  • Az IET ®  5 perces önkezelés technikájának alkalmazását, és az érzelmi és fizikai programok tisztításának módszerét;
  • A 12 DNS szálból az 1. (fizikai szál) és a 2. szálak (érzelmi szál) optimalizálását, a pozitív frekvenciára való áthangolásának folyamatát;
  • Az IET ® alapfokú kezelésének technikáját más személyen;
  • Az IET ® alapfokú kezelésének technikáját a távgyógyításban.

AZ ELMÉLETI TUDÁS MELLETT
MINDEN RÉSZTVEVŐ EGY ENERGETIKA BEAVATÁST KAP!

Az alapfokú beavatás kiszélesíti az energiameződet olyan szintre, ahol már könnyedén képes vagy az IET ® alapfokú sugarával dolgozni. A beavatás áthangolja a 12 szálú DNS 1. és 2. szálát, ezáltal képessé válsz a fizikai és érzelmi blokkok tisztítására.

 


Időpont:
2019. szeptember 28.
(szombat)
10:00 – 18:00

Részvételi díj:
30.000 Ft
amely tartalmazza:
– az amerikai The Center of Being által kiállított oklevelet
– alapfokú IET ® tankönyvet magyar nyelven
– jegyzetfüzetet és tollat
– a helyszínen elfogyasztott vizet és teát

Helyszín:
Lélekterápiák Központ
1126 Budapest, Márvány utca 44. 3. em. 7.
Kapucsengő: “ENERGIA”

* * *

Részvétel csak előzetes jelentkezéssel, mert a helyek száma korlátozott!
(maximális létszám 10 fő)

A jelentkezés feltételei:

Jelentkezni írásban, a lelekterapiak@gmail.com email címen lehet.

A jelentkezést beérkezési sorrendben,
előleg befizetése mellett tudom elfogadni,
helyet sajnos senkinek nem tudok fenntartani.

Az előleg a részvételi díj 50%-a, melyet átutalással lehet teljesíteni.
A fennmaradó összeget a tanfolyam napján, a helyszínen lehet rendezni.
Lemondás esetén az előleget nem áll módomban visszatéríteni.

 

Izgatottan várom, hogy személyesen is találkozunk a tanfolyamon, és együtt fedezhessük fel az IET ® végtelen gyógyító áldásait!

Major Erika
Integrated Energy Therapy – IET ®
Mester-Oktató