Kedves Érdeklődő!

Szívből örülünk annak, hogy az  angyali vezetettés által ránk találtál, és ezzel az első lépést már megtetted annak érdekében, hogy a lélekterved egy magasabb szintre emeld az életedben.

Az életed arra rendeltetett, hogy a lelkedben élő céljaid, a tiszta lélekszándékaid elérése által egy varázslatos életet teremts önmagad számára. Ahhoz, hogy igazán boldognak érezd magad, nem kell mást tenned, mind követned azokat a célokat, amelyektől felragyog a lelked, és kiteljesedve, önmagad legjobb verziójaként létezhetsz.

A Mindenség Teremtője születésed pillanatában kirendelt melléd egy egész angyali csoportot, akik abban támogatnak Téged, hogy egy csodákban gazdag, varázslatos életet teremthess önmagad számára. Ez a program abban támogat téged, hogy ezzel a varázslatos élettel összhangba kerüljön az egész lényed.

Bízunk abban, hogy ez a program teljesen magával ragadja gyönyörű lelked, és velünk tartasz ezen az angyali energiákban gazdagnak ígérkező napon!


Program terv:

10:00 – 11:00 Összehangolódás, rezgésszint emelő meditáció (Major Erika)

11:00 – 12:00 A pénzhez kapcsolódó tudatalatti blokkjaink feltárása tarot kártyával – kollektív kirakás (Papp Klaudia)

12:00 – 13:00 Ebédszünet

13:00 – 14:00 A felszínre került – pénzhez kapcsolódó – tudatalatti blokkok oldása / Az új tudatosságú bőségtudat aktiválása Ariel angyallal (Major Erika)

14:00 – 15:00 A lélekküldetésünkhöz, hivatásunkhoz kapcsolódó korlátozó hiedelmeink feltárása tarot kártyával – kollektív kirakás (Papp Klaudia)

15:00 – 16:00 A lélekküldetésünket szabotáló blokkok oldása / A legmagasabb rendű lélektervünk aktiválása Mihály, Uriel, Gábriel és Rafael arkangyallal (Major Erika)

16:00 – 17:00 Az új tudatosságú viszontszerelem megtapasztalását szabotáló blokk feltárása tarot kártyával – kollektív kirakás (Papp Klaudia)

17:00 – 18:00 Az új tudatosságú viszontszerelmet szabotáló blokk oldása / A jelenleg elérhető legszentebb viszontszerelem fénykódjainak aktiválása a szerelem angyalaival.

A tarot kirakások és az angyali fényhangolások között a csoport igényei szerint többször is fogunk 15-20 perces szüneteket tartani.

* * *

Időpont:
2023. november 25.
(szombat)
10:00 – 18:00


Részvételi díj:
30.000 Ft

Helyszín:
Lélekterápiák Központ
1126 Budapest, Galántai utca 10.
16-os kapucsengő

* * *

Részvétel csak előzetes jelentkezéssel, mert a helyek száma korlátozott!
(maximális létszám 14 fő)

A jelentkezést beérkezési sorrendben,
előleg befizetése mellett tudom elfogadni,
helyet sajnos senkinek nem tudok fenntartani.

* * *

Hogyan tudsz jelentkezni a programra?

A programra előzetesen leadott online regisztrációval, a részvételi díj 50%-ának befizetése mellett lehet jelentkezni. A díjelőleget a regisztrációs folyamat során, biztonságos online felületen, bankkártyával lehet kifizetni. A fennmaradó összeget a tanfolyam napján, a helyszínen lehet rendezni. Lemondás esetén az előleget nem áll módomban visszatéríteni.

A díjelőleg befizetéséről a rendszer automatikusan számlát küld, ezért a regisztráció során kötelező számlázási nevet és címet is megadni. Tájékoztatlak, hogy 2022. szeptember 1-től KATA-s egyéni vállalkozóként kizárólag magánszemély részére tudok számlát kiállítani, ezért a számlaadatoknál a programon részt vevő magánszemély nevét és címét kérem feltüntetni!

A regisztrációd kizárólag abban az esetben érvényes és végleges, ha a részvételi díj befizetése megtörtént, és kaptál egy „Új időpont létrehozva” tárgyú visszaigazoló email-t tőlem.

Online regisztráció indítása

Szeretettel várunk!